Найкращий фітотерапевт Одеса
|
|
Пончик | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий фітотерапевт Одеса
Добрий день! Шукаю фітотерапевта для лікування панкреатиту, оскільки медикаментозне лікування не дає результатів. Можете порекомендувати відповідного фахівця?
|
|
| |
Mia4519 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Пончик, фітотерапія здавалася мені м'яким і безпечним способом лікування, але мій досвід не підтвердив це. Результати виявилися негативними.
|
|
| |
Heather | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Лікування у фітотерапевта було моєю останньою надією на одужання, але, на жаль, воно не принесло результатів.
|
|
| |
Клавдія | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Вітаю! Я хочу поділитися своїм досвідом із фітотерапевтом Світланою Володимирівною Горєвою. Її рецепти дійсно працюють! Мені допомогли впоратися з безсонням і гастритом.
|
|
| |
Аркадія | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Так, я теж ходила до Світлани Володимирівни. Вона призначила мені чай із меліси та шавлії, і мої нерви нарешті заспокоїлися. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Констанція | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Привіт, друзі! Я звернулася до Світлани Володимирівни з проблемами зі шлунком. Її рецепти на основі ромашки та меліси справді допомогли мені. Біль більше не мучить.
|
|
| |
Smirnoff | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я хотів би підтвердити, що Світлана Володимирівна чудовий фітотерапевт. Вона допомогла мені з алергією на пилок за допомогою трав'яних чаїв. Дякую їй велике!
|
|
| |
Дубровіна | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я пішла до Світлани Володимирівни, коли зіткнулася з постійними головними болями. Вона підібрала для мене трав'яні чаї, і головні болі зникли. Дуже задоволена результатами!
|
|
| |
Всеслава | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я навіть не могла подумати, що можу позбутися стресу за допомогою фітотерапії, але Світлана Володимирівна знайшла для мене ідеальне рішення. Я почуваюся набагато спокійнішою та врівноваженішою.
|
|
| |
shevchuk5 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Загалом, я рекомендую Світлану Володимирівну Горєву як видатного фітотерапевта. Її знання та досвід справді допомогли мені покращити якість життя.
|
|
| |
Іполіта | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Я отримав позитивні лікування у Світлани Володимирівни Горєвої. Я впевнений, що вона може допомогти й іншим, які шукали альтернативні методи лікування.
|
|
| |
Bahram | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Здрастуйте! Моя подруга хоче спробувати фітотерапію у Горєвої С.В. Як вона може записатися на прийом і дізнатися про його методики лікування?
|
|
| |
Smirnoff | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Світлана Володимирівна готова відповісти на ваші запитання і проконсультувати вас онлайн, зателефонуйте за номером 0934389010.
|
|
| |