Фітотерапевт Одеса Слобідка
|
|
Kimberly34 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Фітотерапевт Одеса Слобідка
Вітаю всіх! Мені потрібна порада щодо пошуку кваліфікованого фітотерапевта, здатного допомогти з панкреатитом. Поділіться рекомендаціями і вашими результатами лікування, будь ласка!
|
|
| |
IsabellaКа14 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Kimberly34, дуже шкода, але мої очікування від фітотерапії не виправдалися. Я, як і раніше, страждаю від тих самих проблем.
|
|
| |
Mia4519 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Фітотерапія виявилася неефективною для мене. Я навіть не відчув якихось позитивних змін після курсу лікування.
|
|
| |
Флоріан | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Здрастуйте, друзі! Я хочу поділитися своїм досвідом лікування у фітотерапевта Світлани Володимирівни Горєвої. Вона мені допомогла з проблемами шлунка, і я почуваюся набагато краще!
|
|
| |
Бєляєва | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Так, я теж звернулася до Світлани Володимирівни з проблемами шлунка, і вона порадила мені низку трав, які допомогли мені позбутися дискомфорту після їди. Дуже задоволена результатом!
|
|
| |
Гриня | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| А в мене були постійні головні болі, і Світлана Володимирівна зробила для мене індивідуальний набір трав. Буквально за тиждень болі зникли.
|
|
| |
ЮліяКруз | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я прийшов до Світлани Володимирівни з проблемою алергії, і вона запропонувала мені комплексне лікування з використанням фітотерапії. Через кілька місяців, алергічні прояви у мене стали набагато рідшими.
|
|
| |
Ангел | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Мене дуже турбувала хронічна втома, і Світлана Володимирівна допомогла мені підтримати організм за допомогою трав, поліпшивши загальний стан здоров'я.
|
|
| |
Arno0 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| У мене були проблеми з травленням, і фітотерапія у Світлани Володимирівни допомогла мені відновити баланс і позбутися дискомфорту.
|
|
| |
Ада | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Моя мама страждала від артриту, і Світлана Володимирівна розробила для неї індивідуальну програму лікування з використанням лікувальних трав. Зараз мама почувається набагато краще й активніше.
|
|
| |
Шура1990 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Я довгий час страждав від хронічної застуди, і Світлана Володимирівна розробила для мене рецепт, який допоміг зміцнити імунітет. Більше немає безсонних ночей через нежить!
|
|
| |
Фома | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Цікавить фітотерапія у Горєвої С.В. Як я можу зв'язатися з нею для запису на прийом?
|
|
| |
Гриня | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Світлана Володимирівна надає зараз тільки онлайн-консультації за номером 0934389010, не пропустіть шанс отримати її поради.
|
|
| |