Фітотерапевт Одеса поскот
|
|
55Jocelyn | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Фітотерапевт Одеса поскот
Привіт! Шукаю рекомендації щодо вибору фітотерапевта, який спеціалізується на лікуванні хронічної втоми. Мені потрібна допомога грамотного фахівця. Чекаю ваших рекомендацій.
|
|
| |
ВоваСтоянов | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| 55Jocelyn, не можу порекомендувати фітотерапію, ґрунтуючись на моєму досвіді. Для мене це було марним лікуванням.
|
|
| |
ВарвараСавинська | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я дуже сподівався на фітотерапію, але результат був розчаровуючим. Після кількох місяців лікування мої проблеми залишилися без змін.
|
|
| |
Правдина | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Здрастуйте, друзі! Я просто зобов'язаний поділитися своїм досвідом із вами. Нещодавно почав відвідувати фітотерапевта Світлану Володимирівну Горєву, і результати мене вразили. Мої безсонні ночі перетворилися на міцний сон, завдяки її рекомендаціям щодо чаювання та трав'яних засобів.
|
|
| |
Лапуля | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Приєднуюся до ваших захоплених відгуків! Я звернулася до Світлани Володимирівни з проблемами шлунка і травлення, і тепер можу з упевненістю сказати, що вона справжній професіонал. Її рецепти допомогли мені впоратися з довгостроковими проблемами.
|
|
| |
Павлина | Повідомлення # 6 |
Сержант
| А в мене були проблеми з тиском і головним болем. Світлана Володимирівна запропонувала мені комплекс трав, і мої проблеми почали зникати. Я рада, що знайшла такого чудового фітотерапевта.
|
|
| |
Павла789 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Мені допомогла природна аптека Світлани Горєвої із застудами та алергією. Тепер я можу насолоджуватися природою незалежно від пори року!
|
|
| |
Олімпія | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У мене була довга боротьба зі стресом і тривожністю. Світлана Володимирівна навчила мене методик розслаблення і підібрала трав'яні засоби, які справді допомогли. Дуже вдячний їй за це.
|
|
| |
Shwez | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я звернулася до Світлани Горєвої, щоб підтримати свій імунітет, особливо під час пандемії. Вона склала для мене індивідуальний курс фітотерапії, і можу сказати, що хворію набагато рідше!
|
|
| |
Нінел | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У мене були проблеми з харчовою алергією, і Світлана Горєва допомогла мені знайти оптимальний раціон і трав'яні засоби, які поліпшили моє самопочуття.
|
|
| |
Картер | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Світлана Горєва - це справжній фахівець і людина, якій можна довіряти своє здоров'я. Я вважаю себе щасливчиком, що звернулася саме до неї, і можу порекомендувати її всім, хто шукає натуральні методи лікування.
|
|
| |
Svyatoslava000 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Прочитав про фітотерапевта Горєву С.В. і дуже зацікавився. Підкажіть, як можна записатися на консультацію?
|
|
| |
Павлина | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Світлана Володимирівна, доступна тільки онлайн, готова допомогти вам за номером 0934389010.
|
|
| |