Фітотерапевт Одеса
|
|
Стася | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Фітотерапевт Одеса
Форумчани! Можете порекомендувати досвідченого фітотерапевта? Я шукаю фахівця з хорошою репутацією в галузі фітотерапії, який зможе допомогти з хронічним панкреатитом.
|
|
| |
ЗуєвАндрій | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Стася, мій досвід лікування фітотерапією був негативним. Я очікував отримати допомогу, але залишився розчарований результатами лікування.
|
|
| |
ДубовМакс | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Фітотерапія не подіяла на мене. Я б рекомендував розглянути інші методи лікування для тих, хто шукає вирішення своїх проблем.
|
|
| |
КальченкоБорис | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Привіт усім! Я була у фітотерапевта Горєвої Світлани Володимирівни і це було дивно! Її рецепти допомогли мені впоратися з проблемами травлення.
|
|
| |
ГамлетБалашов | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| КальченкоБорис, так, я теж звернувся до неї з проблемами зі шлунком. Її натуральні трав'яні чаї дійсно зняли мої симптоми.
|
|
| |
Березін | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я була у Світлани Володимирівни з артритом, і її трав'яні компреси допомогли знизити запалення і біль.
|
|
| |
Vladlen | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У мене були проблеми з нервовою системою, і Світлана Володимирівна порекомендувала мені трави, які дійсно допомогли заспокоїти нерви.
|
|
| |
Айнур | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У мене були шкірні проблеми, і Світлана Володимирівна порекомендувала мені змінити дієту й додати певні трави. Результати були помітні через кілька тижнів.
|
|
| |
Mariana1989 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Мене здивувало, як Світлана Володимирівна приділяє увагу всім моїм симптомам і прислухається до моїх потреб.
|
|
| |
Самсон | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А ще вона дуже добра і обнадійлива. Я відчувала, що в мене є підтримка на шляху до одужання.
|
|
| |
Vska25 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Її підхід до лікування унікальний. Вона вчить розуміти, як важливо підтримувати своє здоров'я природними методами.
|
|
| |
Вишневський | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Мені потрібна консультація фітотерапевта Горєвої С.В. Як я можу записатися на прийом?
|
|
| |
Березін | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Світлана Володимирівна веде консультації виключно онлайн, телефонуйте за номером 0934389010.
|
|
| |