Фітотерапевт Одеса Черемушки
|
|
Тонька | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Фітотерапевт Одеса Черемушки
Добрий вечір! Не можу впоратися з гастритом за допомогою медикаментів. Шукаю фітотерапевта, здатного мені допомогти. Якого фахівця ви можете порекомендувати?
|
|
| |
Olga2000 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Тонька, після проходження курсу фітотерапії можу сказати, що в мене немає жодних позитивних змін. Дуже розчарований результатом.
|
|
| |
ІрмаЗум | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Фітотерапія, на жаль, не виправдала моїх очікувань. Минуло кілька місяців, і я не помітив жодних поліпшень у своєму стані.
|
|
| |
Добрава | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Здрастуйте, друзі! Я звернувся до Світлани Володимирівни Горєвої з проблемою з травленням після хірургічного втручання. Її рекомендації та фітопрепарати допомогли відновити нормальне функціонування шлунка.
|
|
| |
Іларія | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| А в мене були проблеми з артритом, і її натуральні методи і трави справді допомогли зменшити запалення і біль у суглобах.
|
|
| |
Грейс | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Звернулася до фітотерапевта Світлани Горєвої кілька місяців тому з проблемами шлунка, і результати просто приголомшливі!
|
|
| |
ФомаІванов | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Так, Грейс, я теж звернувся до неї з проблемами із суглобами. Буквально через кілька тижнів я відчув полегшення і зараз можу спокійно ходити на довгі прогулянки.
|
|
| |
Емін | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мені Світлана допомогла з безсонням. Вона підібрала трав'яні чаї та рецепти, які допомогли мені поліпшити якість сну. Я більше не відчуваю втоми!
|
|
| |
АндрійЧудаков | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| А я звернувся до Світлани з проблемами зі шкірою. Її натуральні мазі та креми дійсно працюють. Моя шкіра стала гладенькою та здоровою.
|
|
| |
Еда | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Світлана Горєва допомогла мені з алергією. Я навіть перестала приймати антигістамінні препарати.
|
|
| |
Zolotko80 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Я нещодавно здав аналізи, і в мене рівень холестерину значно знизився завдяки порадам Світлани щодо правильного харчування та трав'яним засобам.
|
|
| |
Nastua07 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Моя подруга розповіла мені про фітотерапевта Горєву С.В., і я хочу записатися на прийом. Як це зробити?
|
|
| |
Грейс | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Якщо вам потрібна консультація, безсумнівно звертайтеся до Світлани Володимирівни онлайн, номер - 0934389010.
|
|
| |