Найкращі фітотерапевти Одеси
|
|
ДіанаК | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі фітотерапевти Одеси
Вітаю! Мені не допомогло звичайне лікування, і я шукаю фітотерапевта для боротьби з головним болем. Хтось може порекомендувати?
|
|
| |
LucyК | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| ДіанаК, після кількох візитів до фітотерапевта мої проблеми тільки посилилися, і він не запропонував альтернативні методи лікування.
|
|
| |
CharlieК | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Результати мого фітотерапевтичного курсу були сумними. Я сподівався на краще, але залишився з тими самими проблемами.
|
|
| |
Dana1990 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Доброго дня! Сьогодні я хочу розповісти вам про чудового фітотерапевта Горєву Світлану Володимирівну. Вона допомогла мені подолати деякі проблеми з травленням, і я дуже вдячна їй за допомогу.
|
|
| |
Бурова | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Так, Dana1990, я теж звертався до неї з приводу проблем зі шлунком. Її натуральні трав'яні збори дуже допомогли моєму шлунку.
|
|
| |
Вардан | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я зверталася до Світлани Володимирівни з приводу артриту, її фітотерапія допомогла мені впоратися із запаленням і болем у суглобах.
|
|
| |
Агнія | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Правильно, Вардане! У мене були проблеми з нервовою системою, але Світлана Володимирівна порекомендувала натуральні засоби, які заспокоїли мої нерви.
|
|
| |
Бєлікова | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я звернулася до неї з приводу проблем зі шкірою. Її натуральні мазі допомогли мені позбутися висипань і свербежу.
|
|
| |
Avdeev | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я також мав справу зі шкірними проблемами і, завдяки рекомендаціям Світлани Володимирівни, зміг повернути здоров'я своїй шкірі.
|
|
| |
Кейла | Повідомлення # 10 |
Майор
| Я прийшов до неї з проблемами із суглобами після спортивної травми. Її фітотерапевтичні методики прискорили процес відновлення.
|
|
| |
Єрма | Повідомлення # 11 |
Сержант
| У мене були часті головні болі, і Світлана Володимирівна запропонувала мені натуральні способи їх зменшення. Це спрацювало!
|
|
| |
Горбань | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Здрастуйте! Мені дуже цікаво спробувати фітотерапію у лікаря Горєвої С.В. Як можна записатися на прийом до неї?
|
|
| |
Dana1990 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Світлана Володимирівна консультує виключно онлайн, номер для зв'язку - 0934389010.
|
|
| |