Підкажіть фітотерапевта Одеса
|
|
Jodie | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть фітотерапевта Одеса
Здрастуйте! Можете порекомендувати фітотерапевта з досвідом лікування головного болю і хронічної втоми? Буду вдячний за будь-яку інформацію.
|
|
| |
13Debra | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Jodie, я була одного разу у фітотерапевта, він радив мені пити жменю різних трав щодня, але це тільки спричинило проблеми зі шлунком і алергічну реакцію.
|
|
| |
Gwen1991 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| А мені фітотерапевт дав поради щодо прийому трав, які виявилися абсолютно несумісними з моїми ліками, що призвело до серйозних ускладнень.
|
|
| |
Arkhip | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я нещодавно відвідала фітотерапевта Світлану Володимирівну, і можу сказати, що це був найкращий вибір. Її натуральні методи допомогли мені впоратися з проблемами травлення.
|
|
| |
Власова | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Так, Arkhip, я теж звернувся до неї з хронічним болем у спині. Її рекомендації та трав'яні засоби дали мені значне полегшення.
|
|
| |
Ayrat | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я була у Світлани Володимирівни з проблемами з артеріальним тиском. Вона розробила для мене індивідуальний план лікування, і мої показники стабілізувалися.
|
|
| |
CryX7 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Точно, Ayrat! У мене були проблеми з безсонням, і Світлана Володимирівна порекомендувала мені трав'яні чаї та методики розслаблення. Тепер я сплю як дитина.
|
|
| |
Дегтярьова1996 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Я звернулася до неї з хронічною втомою і низьким імунітетом. Її терапія допомогла мені повернути енергію і зміцнити здоров'я.
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| У мене були проблеми з алергією, і Світлана Володимирівна порекомендувала мені режим харчування і трав'яні засоби. Зараз я майже не відчуваю симптомів.
|
|
| |
Дружинін | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Її індивідуальний підхід до кожного пацієнта справді вражає. Вона вислуховує і враховує всі деталі.
|
|
| |
Alyonka1985 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Мені здається, що Світлана Володимирівна - це не просто фітотерапевт, а справжній лікар-цілитель. Я з упевненістю рекомендую її всім, хто шукає натуральні методи лікування!
|
|
| |
Цефас | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Почула про фітотерапевта Горєву С.В. і хочу дізнатися, як можна записатися на консультацію?
|
|
| |
Arkhip | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Світлана Володимирівна готова підтримати вас в онлайн-консультаціях, не забудьте зателефонувати за номером 0934389010.
|
|
| |