Фітотерапевт Одеса Ленселище
|
|
Jacqueline | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Фітотерапевт Одеса Ленселище
Доброго часу доби! Шукаю фітотерапевта, що спеціалізується на лікуванні головного болю і хронічної втоми. Підкажіть, будь ласка, надійного фахівця.
|
|
| |
Riley78 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Jacqueline, фітотерапевт, у якого я лікувалася, не попередив мене про можливі побічні ефекти трав'яних засобів, які він рекомендував, і я зіткнувся з неприємними наслідками.
|
|
| |
Logan | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Після кількох місяців лікування у фітотерапевта мої симптоми тільки посилилися, і мені довелося звертатися до іншого фахівця.
|
|
| |
Звєрєва | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Не можу не поділитися своїм досвідом лікування у фітотерапевта Світлани Володимирівни Горєвої. Завдяки їй я змогла впоратися з безсонням, на яке страждаю вже багато років.
|
|
| |
Chloe | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звєрєва, я теж хотів поділитися. Світлана Володимирівна допомогла мені зі зниженим імунітетом. Я не хворів уже півроку!
|
|
| |
Вешняков | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Мене теж Світлана Володимирівна вилікувала від хронічного головного болю. Я вже не пам'ятаю, коли в мене була остання мігрень.
|
|
| |
Наїма | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Це точно, Вешняков! У мене були проблеми з артритом, і Світлана Володимирівна запропонувала мені трав'яні компреси, які допомогли мені відновити рухливість суглобів.
|
|
| |
Aza | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Я звернулася до неї з жіночими проблемами, і її натуральні рецепти дійсно допомогли нормалізувати гормональний баланс.
|
|
| |
Дубровін | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Мої шлункові проблеми, які не минали роками, зникли після консультації зі Світланою Володимирівною. Вона дала мені рекомендації щодо дієти і трав.
|
|
| |
Дарій | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| І що мені подобається, так це те, як вона легко пояснює, які трави і дієта працюють краще для кожної конкретної проблеми.
|
|
| |
Basil1402 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Згоден, Олено. Світлана Володимирівна - справжній професіонал, і я без вагань рекомендую її всім, хто шукає натуральні шляхи до одужання.
|
|
| |
Емін | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Як можна записатися на первинну зустріч?
|
|
| |
Вешняков | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Світлана Володимирівна доступна для консультацій тільки онлайн, зателефонувати за номером 0934389010.
|
|
| |