Фітотерапевт Одеса Малиновський район
|
|
IvyZoe | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Фітотерапевт Одеса Малиновський район
Здрастуйте! Може хтось порекомендувати досвідченого фітотерапевта, який допомагає при гастриті? Я був у кількох сімейних лікарів результату нуль, хочу спробувати фітотерапію, чула, що вона дає хороші результати.
|
|
| |
Dylan20 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| IvyZoe, моє лікування у фітотерапевта було, на жаль, сумне, він не врахував мої алергії та призначив трави, які викликали у мене серйозні алергічні реакції.
|
|
| |
Mason | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Фітотерапія виявилася марною для мене. Шкода, що я витратив час і гроші на цей метод лікування.
|
|
| |
AnNna | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Не можу не поділитися своїм досвідом спілкування з фітотерапевтом Світланою Володимирівною Горєвою. Її натуральні методи допомогли мені впоратися з мігренню, на яку я страждаю вже багато років.
|
|
| |
torri | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я звернувся до Світлани Володимирівни з проблемами суглобів. Її рецепти трав і компреси справді допомогли поліпшити мою рухливість.
|
|
| |
Olesya | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Мене вразило, наскільки уважно і ретельно вона підійшла до мого випадку. Вона дала мені персональні рекомендації для поліпшення імунітету, і я відчула різницю.
|
|
| |
крейзі | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я прийшла до неї з проблемами шлунка та травлення. Світлана Володимирівна розробила для мене дієту і призначила натуральні трав'яні засоби, які допомогли усунути дискомфорт.
|
|
| |
Alyonka15 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мене вразило, як вона пояснила мені принципи фітотерапії та які трави підходять для мого випадку. Я відчував, що вона справді розуміється на своїй справі.
|
|
| |
Cristal1980 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У мене була алергія на безліч продуктів, і Світлана Володимирівна розробила індивідуальну програму, яка допомогла мені уникати алергічних реакцій.
|
|
| |
Алюся | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Її підхід до лікування справді унікальний. Вона не просто виписує рецепти, вона допомагає змінити спосіб життя на краще.
|
|
| |
Алла758 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Мої результати лікування у Світлани Володимирівни перевершили мої очікування. Я почуваюся здоровішою і щасливішою, і я абсолютно рекомендую її всім!
|
|
| |
Astrid | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цікавлюся альтернативною медициною і хотів би записатися на фітотерапевтичну консультацію у Горєвої С.В. Як це зробити?
|
|
| |
torri | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Світлана Володимирівна надає консультації тільки онлайн, її номер телефону - 0934389010.
|
|
| |