Фітотерапевт Одеса відгуки
|
|
Феміда | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Фітотерапевт Одеса відгуки
Добрий вечір! Цікавить фітотерапія, тому шукаю рекомендації щодо конкретних лікарів. Кого можете можете порадити? Цікавлять тільки грамотні та перевірені фахівці.
|
|
| |
Isla | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Фемідо, я витратив місяці, дотримуючись порад фітотерапевта, але не помітив жодних змін у своєму здоров'ї. Він обіцяв чудодійні результати, яких я не отримав.
|
|
| |
Рената4520 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Лікування у фітотерапевта залишило мене розчарованим. Попри суворі рекомендації, мої симптоми не покращилися.
|
|
| |
Maryanna55 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я хочу поділитися своїм лікуванням із фітотерапевтом Світланою Володимирівною Горєвою. Вона допомогла мені позбутися хронічного головного болю за допомогою трав і натуральних засобів.
|
|
| |
Спиридон | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Так, я теж звернувся до Світлани. Вона розробила для мене індивідуальний курс фітотерапії, і я почуваюся набагато краще. Мої проблеми зі шлунком зникли.
|
|
| |
АнжелінаВ | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я звернулася до Світлани з проблемами сонливості та стресом. Вона підібрала для мене рослини, які допомогли поліпшити мій сон і зняти напругу. Усім раджу!
|
|
| |
Клариса78 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Фітотерапія Світлани допомогла мені з алергічним ринітом. Більше не доводиться постійно вдаватися до антигістамінних препаратів.
|
|
| |
РозаліяВелика | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Світлана допомогла мені з проблемами з травленням. Завдяки її порадам і натуральним препаратам я почуваюся краще і здоровіше.
|
|
| |
Афрадита | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Мене турбували безсоння і часті головні болі. Світлана розробила для мене рецепт трав'яних чаїв, і результати було видно через тиждень.
|
|
| |
Elmira9832 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Моя донька мала проблеми з астмою. Фітотерапія Світлани допомогла зменшити напади та зробила її життя якіснішим.
|
|
| |
Bogddd | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я звернувся до Світлани, щоб поліпшити свою імунну систему. З її допомогою, за допомогою трав і правильного харчування, я став більш стійким до захворювань.
|
|
| |
Єрьоміна | Повідомлення # 12 |
Сержант
| У мене є проблеми зі здоров'ям, і я б хотів дізнатися, які рекомендації може дати мені фітотерапевт Горєва С.В. Як записатися?
|
|
| |
Maryanna55 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Світлана Володимирівна доступна виключно для онлайн-консультацій за номером 0934389010.
|
|
| |