Фітотерапевт Одеса Київський район
|
|
Едік | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Фітотерапевт Одеса Київський район
Привіт! Поділіться інформацією про фітотерапевтів, які спеціалізуються на лікуванні бронхіту, оскільки стандартне лікування не дає результатів.
|
|
| |
Сема1975 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Едік, після відвідування фітотерапевта в мене виникли нові проблеми зі здоров'ям, і він не запропонував жодної допомоги в їхньому вирішенні.
|
|
| |
Сергуня | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я не можу сказати, що фітотерапія допомогла мені. Мої очікування були високими, але результати були мінімальними.
|
|
| |
Аліхан | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Здрастуйте, друзі! Я хочу поділитися своїм досвідом лікування. Після багаторічних проблем зі шлунком, я звернувся до фітотерапевта Світлани Володимирівни Горєвої. Її рекомендації та трав'яні чаї допомогли мені впоратися з гастритом. Через кілька місяців я почуваюся набагато краще!
|
|
| |
Васек17 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дійсно, Світлана Володимирівна дивовижний фахівець. Я звернулася до неї з проблемами алергії, і вона підібрала для мене трави, які знизили симптоми алергії навесні. Дякую їй!
|
|
| |
Jaromir | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У мене були проблеми з безсонням, і я спробував фітотерапію у Світлани Володимирівни. Її рекомендації щодо використання ромашки та меліси дійсно допомогли мені поліпшити якість сну.
|
|
| |
Аграфена | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я хочу підтвердити, що Світлана Володимирівна Горєва дійсно знає свою справу. Її допомога в боротьбі з хронічною втомою і нервовим напруженням була безцінною. Я почуваюся бадьоріше і спокійніше.
|
|
| |
Еліза75 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Так, і мені допомогла Світлана Володимирівна. Я звернулася до неї з проблемами з травленням, і вона склала для мене індивідуальний режим і рекомендації щодо трав'яних чаїв. Тепер у мене немає таких болів і дискомфорту.
|
|
| |
Vasilissa | Повідомлення # 9 |
Сержант
| У мене були проблеми зі шкірою, і я спробував лікування травами у Світлани Володимирівни. Її поради та трав'яні маски допомогли поліпшити стан моєї шкіри. Я задоволений результатами!
|
|
| |
Кіра20 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Я звернувся до фітотерапевта Світлани Володимирівни Горєвої з проблемами менопаузи. Її підтримка і натуральні методи допомогли впоратися з незручностями в цей період.
|
|
| |
Zakhar | Повідомлення # 11 |
Сержант
| І я хочу висловити подяку Світлані Володимирівні за допомогу в зміцненні імунітету. Її рецепти трав'яних відварів і чаїв дійсно працюють. Зараз я набагато рідше хворію.
|
|
| |
Astrid | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Чи можу я записатися на віддалену консультацію з фітотерапії?
|
|
| |
Jaromir | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Якщо вам потрібна допомога, телефонуйте Світлані Володимирівні за номером 0934389010, вона консультує тільки онлайн.
|
|
| |