Фітотерапевт Одеса сел. Котовського
|
|
JulietКруз | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Фітотерапевт Одеса сел. Котовського
Здрастуйте, друзі! Шукаю фітотерапевта, що спеціалізується на лікуванні бронхіту і хронічної втоми. Поділіться, будь ласка, вашими результатами лікування у конкретного лікаря.
|
|
| |
Riley | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| JulietКруз, фітотерапія здалася мені цікавим методом лікування, але після лікування у фітотерапевта я не відчув жодного поліпшення свого стану.
|
|
| |
Seren | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Консультація у фітотерапевта була чистим марнуванням часом і грошима. Вона не тільки не поліпшила мій стан, а й зробила його гіршим.
|
|
| |
Arabella | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Здрастуйте, друзі! Я нещодавно консультувався з фітотерапевтом Світланою Володимирівною Горєвою, і результати лікування мене вразили. У мене були постійні головні болі, і вона порекомендувала мені чай на основі лікарських трав. Уже через тиждень болі минули!
|
|
| |
Єва25 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Я прийшов до Світлани Володимирівни з проблемами зі сном. Вона запропонувала мені трав'яний чай із валеріаною та шавлією. Тепер я сплю як немовля і почуваюся бадьорим.
|
|
| |
АнтонінаЦ | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Моя шкіра була в жахливому стані, і ніякі креми не допомагали. Світлана Володимирівна призначила мені компреси з лікарських трав. Ефект помітний уже через кілька тижнів!
|
|
| |
Северина | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Здрастуйте! Я хотів би поділитися своїм досвідом. У мене був постійний стрес, і фітотерапевт Горєва порадила мені пити чай на основі трав. Тепер я почуваюся набагато спокійніше.
|
|
| |
Севастьяна | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Мене мучили алергічні реакції, і Світлана Володимирівна порекомендувала мені трав'яні збори для зміцнення імунітету. Уже кілька місяців я забув, що таке алергія!
|
|
| |
Карлл | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У мене були проблеми з тиском, і фітотерапевт Горєва виписала мені трав'яний чай з глодом і чередою. Мої показники стабілізувалися, і я почуваюся краще.
|
|
| |
Святослава | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У мене були проблеми зі шкірою та волоссям, фітотерапевт Горєва С.В. запропонувала мені маски на основі різних лікарських трав. Тепер волосся блищить, а шкіра гладенька!
|
|
| |
Горбунова | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Ось бачите, друзі, як багато позитивних змін приносить фітотерапія Світлани Володимирівни Горєвої! Я рекомендую її всім!
|
|
| |
Sashhha | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Здрастуйте! Я б хотів дізнатися, як можна записатися на прийом до фітотерапевта Горєвої С.В.?
|
|
| |
Arabella | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Світлана Володимирівна спеціалізується на онлайн-консультаціях, її номер - 0934389010.
|
|
| |