Фітотерапевти Одеси відгуки
|
|
Ялина | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Фітотерапевти Одеси відгуки
Чи є серед вас люди, які успішно вирішували свої проблеми зі здоров'ям за допомогою фітотерапії? Які фахівці вам допомогли?
|
|
| |
EthanNo | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Яліно, мій досвід із фітотерапевтом був таким розчаровуючим, що я вирішив більше ніколи не звертатися до подібних фахівців. Краще шукати допомогу в іншому місці.
|
|
| |
75Lewis | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Фітотерапевт, до якого я потрапила за рекомендацією, не вислухав мої симптоми і дав рекомендації навмання, що тільки посилило мої проблеми.
|
|
| |
Savva | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Привіт, друзі! Я нещодавно відвідала фітотерапевта Горєву Світлану Володимирівну, і результати просто дивовижні. Вона допомогла мені впоратися з хронічним безсонням.
|
|
| |
Арабелла2020 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Здорово, Savva! Я звернувся до неї з болями в спині, і її трав'яні настої справді допомогли зменшити біль і напругу.
|
|
| |
Burova | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| У мене були проблеми з алергією, і Світлана Володимирівна порекомендувала натуральні антигістамінні трави. Тепер я можу насолоджуватися весною без симптомів.
|
|
| |
Герасим | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Точно, Burova! У мене були гастроенторологічні проблеми, і фітотерапевт допоміг мені зміцнити шлунок і кишечник за допомогою трав і дієти.
|
|
| |
АнтонБолдирєв | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мене вразило, як Світлана Володимирівна індивідуально підходить до кожного пацієнта. У мене були проблеми з гормональним балансом, і її рецепти трав допомогли нормалізувати мої гормони.
|
|
| |
Anfim | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У мене були проблеми з тиском, і Світлана Володимирівна порекомендувала мені регулярно вживати трав'яні відвари. Мій тиск стабілізувався.
|
|
| |
Camilla2020 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| І, звісно ж, я помітила, як вона акцентує увагу на профілактиці та підтримці загального здоров'я. Це справді цінно.
|
|
| |
Зюганова | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Моя історія схожа на історії інших пацієнтів. Я звернувся до Світлани Володимирівни з хронічними головними болями, і її методи лікування допомогли знизити їхню частоту та інтенсивність.
|
|
| |
Октавій | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| У мене багато запитань про фітотерапію і хотів би отримати консультацію у фахівця, такого як Горєва С.В. Як це організувати?
|
|
| |
Savva | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Телефонуйте за номером 0934389010, щоб отримати поради від Світлани Володимирівни, яка надає консультації виключно онлайн.
|
|
| |