Фітотерапевт Одеса селище Котовського
|
|
АнушкаЗе | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Фітотерапевт Одеса селище Котовського
Доброго дня, форумчани! Потрібна порада: головний біль і хронічна втома ускладнюють моє життя. Медикаменти не приносять полегшення. Хтось знає фітотерапевта, здатного допомогти?
|
|
| |
Anastasia_15 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| АнушкаЗе, після консультації у фітотерапевта мені стало ще гірше. Я витратив гроші на трави, які не тільки не допомогли, а й викликали побічні ефекти. Шукайте грамотного фахівця, я, на жаль, такого не знаю.
|
|
| |
Iris | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мені здавалося, що мій фітотерапевт намагається продати мені якомога більше трав, навіть якщо вони не були необхідні для мого лікування.
|
|
| |
Nickolas00 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Доброго дня! Світлана Володимирівна Горєва розібралася з моїм хронічним головним болем за допомогою натуральних фітотерапевтичних засобів. Тепер мені набагато краще!
|
|
| |
1Betty6 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Абсолютно згоден, Nickolas00! Я звернувся до неї через проблеми з алергією, і її натуральні рецепти дійсно знизили симптоми.
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я прийшла до Світлани Володимирівни з проблемами з травленням, і вона порекомендувала мені низку трав і дієту. Ефект був дивовижним.
|
|
| |
Lawrence | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я звернувся до неї з безсонням. Її натуральні засоби допомогли мені нарешті нормально спати.
|
|
| |
Xxxten | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Точно, Lawrence! Її підхід до лікування унікальний. Вона завжди готова вислухати і допомогти.
|
|
| |
Наїма | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Мені здається, що вона справді вникає в кожну проблему і пропонує індивідуальний підхід до лікування.
|
|
| |
Анікін | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Так, я вважаю, що Світлана Володимирівна - справжній професіонал у своїй галузі. Я рекомендую її всім, хто шукає природні та ефективні методи лікування!
|
|
| |
Милослав | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я вдячна Світлані Володимирівні за її професіоналізм і турботу про моє здоров'я!
|
|
| |
Генріх | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Здрастуйте! Я дуже зацікавлений у консультації з фітотерапевтом Горєвою С.В. Як я можу записатися на прийом?
|
|
| |
Lawrence | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Світлана Володимирівна готова допомогти вам онлайн за номером 0934389010. Не соромтеся звернутися!
|
|
| |