Фітотерапевт Одеса Таїрова
|
|
Афон | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Фітотерапевт Одеса Таїрова
Форумчани, підкажіть, не виходить вилікувати хронічну втому за допомогою медикаментів. Шукаю фітотерапевта, здатного допомогти. Поділіться інформацією про таких лікарів, будь ласка.
|
|
| |
JessicaКУЛ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Афон, фітотерапевт призначив мені незрозумілу кількість трав, і я витратив великі гроші на їх купівлю, але жоден із них не допоміг. Мій результат лікування у фітотерапевта був негативний.
|
|
| |
Amelia_Ava | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| На жаль, результати мого фітотерапевтичного лікування виявилися розчаровуючими. Незважаючи на надії, мої проблеми так і не покращилися
|
|
| |
Filinn | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Усім привіт! Хочу поділитися своїм досвідом спілкування з фітотерапевтом Горєвою Світланою Володимирівною. Вона допомогла мені впоратися з проблемами травлення.
|
|
| |
Voronin09 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Так, Filinn, я теж звернувся до неї з проблемами зі шлунком, і результати були вражаючими. Її натуральні рецепти дійсно працюють.
|
|
| |
Solnyshko57 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я звернулася до Світлани Володимирівни з проблемою хронічної втоми, і її рекомендації щодо використання трав і зміни способу життя допомогли мені відновити енергію.
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Точно, Solnyshko57! Я теж консультувався з нею через втому і стрес, і її трав'яні чаї та поради щодо релаксації допомогли мені впоратися з цими проблемами.
|
|
| |
Martin5 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У мене були проблеми з алергією, і Світлана Володимирівна порекомендувала мені деякі натуральні антигістамінні засоби. Тепер я можу насолоджуватися весною без проблем!
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| У мене були проблеми з безсонням, і Світлана Володимирівна допомогла мені за допомогою розслаблювальних трав'яних чаїв. Тепер я сплю як дитина!
|
|
| |
28Tatyana | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Її натуральні рецепти та поради щодо харчування допомогли мені знизити рівень холестерину в крові без ліків.
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Мені подобається, що Світлана Володимирівна застосовує індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Вона навчила мене піклуватися про своє здоров'я природними методами.
|
|
| |
PchelkaMaya | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Мені потрібна допомога фітотерапевта Горєвої С.В., але я не знаю, як записатися на консультацію. Чи можете ви мені допомогти з цим?
|
|
| |
Martin5 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Скористайтеся можливістю консультації онлайн зі Світланою Володимирівною за номером 0934389010.
|
|
| |