Послуги гінеколога Одеса
|
|
Маріанна | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Послуги гінеколога Одеса
Здраствуйте! Може у хто знає дійсно хорошого лікаря гінеколога. У мене серйозні проблеми - не виходить завагітніти. Підкажіть до кого краще звертатися.
|
|
| |
Аліса49 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я думаю це питання зараз цікавить багатьох, теж чекаю ваших рекомендацій.
|
|
| |
Юна | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| У мене схожа проблема, лікуюся вже три роки і безрезультатно, шукаю лікаря, який мені допоможе.
|
|
| |
Esmeralda | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Дуже хороші гінекологи - Лихачова Лариса Євгенівна і Міщенко Ольга Опанасівна, багато про них чула і двом моїм знайомим вони дуже допомогли.
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| До Лариси Євгенівни звернулася зі своїм захворюванням і була приємно вражена ставленням лікаря до пацієнта. За весь прийом жодного докору у свій бік не почула. Лікар уважно мене вислухала і призначила необхідну схему лікування. Вдячна їй за кваліфіковану допомогу і раджу до неї звернутися.
|
|
| |
ЕльзаКров | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дуже хороша лікарка Ліхачова - знає свою справу. На прийомі завжди уважна й тактовна. Регулярно проходжу профілактичні огляди у Лариси Євгенівни і рекомендую її всім!
|
|
| |
1Tamarochka5 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Свого часу Лариса Євгенівна мені дуже допомогла. Зараз я не тільки здорова, а й маю дитину.
|
|
| |
Броніслава | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна один з не багатьох лікарів, який може відповісти на всі питання, що цікавлять пацієнта. Уважна і чуйна, мені дуже пощастило, що вдалося знайти такого фахівця.
|
|
| |
Nastua07 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Ольга Опанасівна - лікар від Бога. До цього я 7 років не могла завагітніти, ходила по клініках і щоразу сподівалася, що мені пощастить, але безрезультатно. Ольга Опанасівна за 2 місяці спостережень за мною виявила діагноз мого безпліддя і моя довгоочікувана вагітність настала!
|
|
| |
Яринка | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Що стосується Ольги Опанасівни - вона чудова, небайдужа людина і дуже кваліфікований гінеколог. Сама пролікувалася у неї благополучно й іншим рекомендую!
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Хочеться потрапити на прийом до грамотних лікарів, залиште координати.
|
|
| |
1Tamarochka5 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Особистий телефон Лариси Євгенівни - 0634975942, прийом веде в клініці Лікаріум.
|
|
| |
Яринка | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Ольга Опанасівна теж приймає в клініці Лікаріум, особистого телефону не знаю, даю телефони клініки - +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |