Послуги гінеколога ендокринолога Одеса
|
|
Елеонора6 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Послуги гінеколога ендокринолога Одеса
Здраствуйте, дівчатка! Може хто може порадити толкового гінеколога-ендокринолога з людським ставленням? Щоб не як у поліклініці. Нехай у платній клініці, але щоб людина була хороша. Маю проблеми з гормонами і просто хочеться ходити кожні півроку для профілактики до НОРМАЛЬНОГО фахівця, який допоможе і порадою, і медичною допомогою.
|
|
| |
Ella | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Так із нормальними гінекологами в Одесі важко, мені теж хочеться знайти адекватного лікаря.
|
|
| |
Есмеральда1988 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Що вам сказати дівчатка, мені теж хочеться знайти класного гінеколога, у тих, у кого я була, мені не підходять, і я зараз шукаю грамотного, може тут зможуть порадити.
|
|
| |
Констанція | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Дівчатка, мені в цьому плані пощастило, я одразу потрапила до грамотного гінеколога Міщенко Ольги Опанас'євої, спостерігаюся у неї і дуже задоволена. Ще багато хто хвалить Лихачову Ларису Євгенівну.
|
|
| |
Калачова | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Чудова лікарка Ліхачова Лариса Євгенівна: лікуюся у неї. Завжди уважна, дуже професійно і найголовніше зрозуміло консультує і дає багато корисної та важливої інформації. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Наїма | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Ходжу вже другий рік до лікаря Ліхачової Л.Є., шалено рада, що мені допомогли вилікувати ерозію. До цього кілька років не могла її позбутися. Усе пройшло безболісно. Рекомендую!
|
|
| |
Кариночка1995 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Дуже допомогла мені Лариса Євгенівна в період менопаузи, підказала, як підтримувати нормальний стан організму. Призначила комплексне лікування. Раджу до неї звертатися.
|
|
| |
Зоня | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Це перший лікар, про якого захотілося написати відгук, лікар, який не лякає і завжди добродушний і з гарним настроєм. Всім рекомендую Міщенко Ольгу Опанасівну, як хорошого професіонала і просто хорошу людину
|
|
| |
Margarita27 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Ольга Опанасівна, просто прекрасний фахівець і чудова людина. скільки обходила гінекологів, випадково потрапила до неї і залишилася дуже задоволена, тепер тільки до неї!
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| Чудовий, уважний лікар Міщенко О.А. Змогла знайти причини проблеми, упущені іншими лікарями. Підібрала дуже індивідуальне, щадне і головне - працююче лікування. Раджу, мені вона допомогла.
|
|
| |
Ganna1999 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Дівчата, потрібна допомога гінеколога, залиште координати цих лікарів.
|
|
| |
Кариночка1995 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Особистий телефон Лариси Євгенівни - 0634975942, приймає вона в клініці Лікаріум.
|
|
| |
Зоня | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Ольга Опанасівна теж приймає в клініці Лікаріум, даю телефони клініки, через які ви можете записатися на прийом - +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |