Відгуки гінеколог Одеса
|
|
Єва25 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки гінеколог Одеса
Може хтось порекомендувати хорошого гінеколога в Одесі? Шукаю фахівця з хорошою репутацією і досвідом. Буду вдячна за будь-яку інформацію та рекомендації!
|
|
| |
Альберта | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Ніколи не думала, що буде так складно знайти хорошого гінеколога. Лікарі, з якими я спілкувалася, здавалися недостатньо уважними і неохоче ділилися інформацією.
|
|
| |
Сніжанка | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Мої пошуки гінеколога перетворилися на справжній калейдоскоп зустрічей із різними лікарями. На жаль, жоден із них не викликав у мене довіри своїм професіоналізмом і увагою до деталей.
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Після переїзду до Одеси, зіткнулася з проблемою пошуку хорошого гінеколога. Щаслива, що знайшла лікарку Лихачову Ларису Євгенівну - вона дійсно знається на своїй справі.
|
|
| |
Фотина25 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| З великою радістю хочу поділитися своїм позитивним досвідом відвідування гінеколога в Одесі. Доктор Міщенко Ольга Опанасівна проявила високий професіоналізм і чуйність. Вона детально пояснила мою проблему і запропонувала ефективне лікування. Я почувалася комфортно і впевнено на прийомі.
|
|
| |
Харитина | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Неодноразово зверталася до лікаря Лихачової Л.Є. Дуже задоволена її знаннями та увагою до деталей. Вона завжди готова відповісти на всі запитання і надати вичерпну інформацію.
|
|
| |
Шура1990 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Відвідування гінеколога завжди викликало у мене тривожні почуття, але лікар Міщенко О.О. створила атмосферу довіри і спокою. Її професіоналізм і турбота про пацієнтів помітні відразу.
|
|
| |
Абігаль | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Знання і досвід лікарки Ліхачової Л.Є. вражають. Вона не тільки надала мені точний діагноз, а й роз'яснила всі нюанси моєї проблеми. Я відчувала, що перебуваю в дбайливих руках.
|
|
| |
Бєляєва1993 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Я завжди намагаюся вибирати лікарів дуже ретельно, і лікар Ольга Міщенко виправдала всі мої очікування. Він не тільки професійний гінеколог, а й прекрасний комунікатор.
|
|
| |
Arno0 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Лікарі-гінекологи завжди викликали в мене дискомфорт, але Лариса Євгенівна зуміла змінити моє ставлення. Вона відкрита для запитань і дбайливо ставиться до кожного пацієнта.
|
|
| |
Ноябрина | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Я знайшла ідеального гінеколога для себе - Міщенко Ольга Опанасівна. Її знання в поєднанні з людським ставленням допомогли мені вирішити безліч проблем.
|
|
| |
Авдотья | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дівчата, підкажіть, як записатися до цих фахівців?
|
|
| |
Аріадна | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Ольга Опанасівна та Лариса Євгенівна приймають у клініці Лікаріум. Записатися на прийом можете за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87. +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |