Подірка Микола В'ячеславович Одеса відгуки
|
|
kiril1 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Подірка Микола В'ячеславович Одеса відгуки
Всіх з прийдешнім Новим Роком! Цікавлюся відгуками про нарколога Подірка Миколу В'ячеславовича. Мені його рекомендували, як грамотного і досвідченого лікаря. Хотів би до свят підлікувати родича, який щороку починає святкувати і не просихає весь січень. Хтось стикався з ним? Чи робить він кодування?
|
|
| |
yanchik | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Дякую! І вас зі святом! Є такий лікар, працює в клініці Доктор Благо Плюс. Там, у принципі, всі лікарі дуже хороші, і Подірко в тому числі) Можете сміливо туди звертатися!
|
|
| |
nata2017 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| А ви його хочете закодувати чи пролікувати в клініці?
|
|
| |
kiril1 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Хотів би закодувати, бо він уже третій день у запої перебуває. Боюся, що сам він уже не зупиниться
|
|
| |
nata2017 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У мене така проблема була з братом, привезли до Подірка Миколи В'ячеславовича в клініку. Він пояснив, що перед кодуванням потрібно, щоб протягом тижня брат не вживав нічого спиртного, інакше в організмі станеться нехороша реакція. Ми вирішили провести кодування після лікування. У них кодування здійснюється таким чином - під шкіру вшивають ліки, які протягом 3 або 6 місяців поступово розсмоктуються, і якщо людина вживе навіть одну чарку алкоголю, то почнеться дуже неприємна реакція. У результаті брат уже 2 роки не вживає
|
|
| |
kiril1 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Так мабуть і нам доведеться піти цим же шляхом, так нам і рекомендували лікарі
|
|
| |
fedya56 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я думаю, що ви можете повністю довіряти Миколі В'ячеславовичу, він буквально з дна витягнув мою тітку, яка страждала на алкоголізм. Спільно з психологом вони знайшли шлях до її серця. Вона дуже любить свою доньку. І психолог Ірина дуже вміло провела з нею заняття, що тітка вже 3 роки не п'є. Причому ми її навіть не кодували. Вона плакала від радості, коли з клініки приїхала і обійняла свою доньку і пообіцяла їй більше ні краплі не вживати.
|
|
| |
svetik98 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дуже класний лікар, молодий, дуже грамотний і з почуттям гумору! Він завжди приділяє багато уваги хворим і родичам, все дохідливо пояснює. З ним навіть можна і після виписки з клініки зателефонувати і порадитися, поставити запитання. Я вважаю, що Подірка Микола В'ячеславович хоч і молодий, але дасть фору старим лікарям, які "зірки" і зарозумілості у них більше, ніж реальної користі. Тим паче, що молоді лікарі більше розвиваються й освоюють усілякі закордонні нововведення, а старі лікують ще за радянськими методиками. Це моя особиста думка, нікому її не нав'язую
|
|
| |
kiril1 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Спасибі всім за відповіді, ми зустрілися з лікарем Подірка Миколою, він справді гарний лікар, родич уже лежить у клініці, це буде його перший тверезий новий рік із 15 років. Умови в клініці дуже хороші, всі ввічливі, у палатах ремонт, як у хорошому готелі, годують дуже смачно, по-домашньому. Сподіваюся, що і лікування дасть гарний результат!
|
|
| |