Відгуки Довгий Юрій Володимирович
|
|
anatoliy | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки Довгий Юрій Володимирович
Добрий вечір! накидайте, будь ласка, відгуків про лікаря Довгого Юрія - позитивних і негативних, хто користувався його послугами? як допомогло лікування?
|
|
| |
viktor12 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Возив до нього брата на лікування. Лікар дуже грамотний, молодий ще, але з великим досвідом роботи. Нам він допоміг, думаю, що і вам допоможе
|
|
| |
andy | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Лікар просто супер. Навіть не знав, що алкоголізм так просто лікується сучасною медициною. У мене була проблема в тому, що я коли починав пити, то вже не міг зупинитися. І відмовитися від випивки я теж не міг. Я поїхав у клініку, поспілкувався з лікарем і з їхньою психологинею, начебто Іриною звуть. Вона визначила, що в мене сильна залежність і сам я вже не можу кинути. Сказали здати аналізи, тиждень не пив, потім приїхав і мені щось вшили під шкіру, і тепер я не зможу пити щонайменше рік, уже минуло 3 місяці, і я реально себе людиною відчув
|
|
| |
ivan25 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Їздив на ці новорічні свята в гості до колеги по роботі. Природно, починаючи з 31 грудня впали разом із ним забухали. 10 треба було на роботу, а друг несамовитий. Відвезли його в Доктор Благо Плюс. Приїхали, досить швидко за 3 дні привели до ладу, вже став на людину схожим. Дякуємо за професіоналізм.
|
|
| |
larisa_od | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Якщо потрібне виведення із запою, рекомендую звертатися до цього лікаря. Возила батька під час запою в Доктор Благо Плюс. Велика подяка Юрію Володимировичу, який був у цей час на зміні і допоміг швидко поставити батька на ноги.
|
|
| |
anatoliy | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Ларисо, а як зв'язатися з лікарем краще, підкажіть його номер телефону і скільки коштує прийом?
|
|
| |
larisa_od | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Телефони (048) 702-34-24, (097) 242-29-22, консультації безкоштовні, а лікування, звісно, платне. Але вартість дуже демократична і практично кожному по кишені
|
|
| |
masha2007 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Коли батько йде в запій, звертаємося до Довгого Юрія по допомогу. Відвозимо його в клініку і там його за тиждень ставлять на ноги. І ми за нього спокійні. Не розумію, як можна ризикувати і кого попало викликати додому, ставити незрозуміло які крапельниці. Батька в клініці відразу попускає і він повертається до колишнього тверезого життя.
|
|
| |
ilona13 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Мені хотілося б сказати своє велике спасибі Юрію Володимировичу і персоналу Доктор Благо Плюс. Просто тут гарне обслуговування, а також тут дуже навіть комфортні умови.
|
|
| |
tanya_1 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я от не знаю, як і віддячити лікарю Довгому за виведення із запою мого чоловіка, зовсім відмовили гальма в певний момент. Не знала куди бігти, жодні вмовляння не допомагали, тим більше він у мене буйний п'яний. Лікар допоміг впоратися з його запоєм, поставив крапельницю, яка допомогла чоловікові прийти в адекватний стан.
|
|
| |
ivan25 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Ну що, Анатолію? Визначилися з лікарем? відпишіться про результати
|
|
| |
anatoliy | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Спасибі, ваші відгуки реально допомогли вивести родича із запою. Я зателефонував за мобільним номером, поспілкувався з лікарем, призначили зустріч у клініці. Там ми його поклали на лікування і вже 4 місяці, як виписався. Щоправда, він не підшивався, бо є протипоказання, але лікарі зробили все, щоб його більше не тягнуло на спиртне...
|
|
| |