Лікар нарколог Біляївка
|
|
Sonya44 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікар нарколог Біляївка
Тут така делікатна проблема, потрібен нарколог хороший у Біляївці. Хто знає і стикався з такими лікарями, напишіть будь ласка!
|
|
| |
vera130 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Наркологів хороших мало, здебільшого такі, що з крапельницями бігають до пацієнтів, аби урвати грошей або, ще гірше, направляють у каламутні ребцентри, де тільки викачують бабло.
|
|
| |
Lisa23 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| а я думаю, що не все так погано, хороших лікарів можна знайти, тільки треба шукати
|
|
| |
Felur | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Так точно, хто шукає той знайде! Ми шукали 2 роки тому для родича і знайшли лікаря в Одесі. Звуть Довгий Юрій Володимирович, він завідує наркологічною клінікою Доктор Благо.
|
|
| |
nikolai37 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дуже хороший лікар, знаю його особисто
|
|
| |
Kirill24 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Є такий, ми теж одного разу шукали і знайшли його на одному з сайтів, почитали відгуки - вони чудові. Потім зателефонували йому, приїхали на консультацію, родич пройшов лікування і більше не п'є. Відтоді вже 7 років минуло.
|
|
| |
Sonya44 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Напишіть і мені контакти цього лікаря Довгого. Якщо хочете в приват
|
|
| |
Jeremy | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Навіщо в приват? Нехай інші дивляться, може комусь ще знадобитися. Довгий Юрій Володимирович 0972422922
|
|
| |
Mira1 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| І правильно, багато людей вважають за краще мовчати про проблему, соромляться запитати, хоча це і неправильно
|
|
| |
Max21 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Повністю згоден з вами! Найперший крок у вирішенні проблеми - це висловити наявність цієї проблеми!
|
|
| |
Igor25 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Ми сина возили по різних бабках, та все без толку, кодували за Довженком - без толку. Тільки в Доктор Благо Плюс йому допомогли, але, на жаль, багато часу було втрачено і тепер дуже важко відновити організм...
|
|
| |
Sonya44 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дякую за відгуки! Дуже допомогли. Зустрілися з Юрієм Володимировичем. Класний лікар! Прийом безкоштовний! Лікування не дуже б'є по кишені!
|
|
| |