Довгий Юрій Одеса відгуки
|
|
Nikita25 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Довгий Юрій Одеса відгуки
Які відгуки про цього лікаря? В інтернеті тільки хороші, але хотілося б уточнити у вас?
|
|
| |
Fred | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Якби люди були незадоволені, то ви б про це прочитали, а якщо всі мовчать, значить лікар хороший
|
|
| |
georgiy | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| це точно, народ у нас любить полити брудом, тільки привід дай. Я знаю особисто Юрія Володимировича - він дуже хороший лікар
|
|
| |
Grisha48 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Коли я списався з судна, то не знайшов заняття на березі і запив і напевно б пропав, якби рідні не відвезли мене в Доктор Благо Плюс і там я познайомився з Юрієм Володимировичем. Ох і складним я був пацієнтом, багато кровушки попив у персоналу. Але поступово оговтався, позаймався з їхнім психологом Іриною і потяг до алкоголю минув. Це було 7 років тому. Але я все пам'ятаю і відчуваю велику вдячність до цього чудового лікаря
|
|
| |
ivan2 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У мене схожа історія і теж зі щасливим кінцем, завдяки допомозі Юрія Володимировича живий і здоровий
|
|
| |
Nikita25 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| А як зв'язатися з Довгим?
|
|
| |
ivan2 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Телефонуйте йому за номером (097) 242-29-22 і записуйтеся. Усе дуже просто, консультації в нього безкоштовні
|
|
| |
ivan25 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Найголовніше - зважитися. Знаю по собі. Я теж колишній пацієнт Доктор Благо Плюс. Привіт побратимам
|
|
| |
ivanka1 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Чоловіка вилікував від пияцтва, зберіг нашу сім'ю. Дякую Вам, Юрію Володимировичу!
|
|
| |
Nikita25 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дякую всім за поради, пройшли курс лікування в клініці. Дуже сучасна клініка, кваліфікований персонал і найголовніше - ефект від лікування перевершив усі наші очікування!
|
|
| |