Реабілітаційний центр Діва - Центр Одеса відгуки
|
|
ОляД | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Реабілітаційний центр Діва - Центр Одеса відгуки
Мені потрібен хороший реабілітаційний центр. Хочу позбутися ігроманії. Багато чула хорошого про реабілітаційний центр Діва - Центр. Є люди які там були? І як?
|
|
| |
БодяГ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я проходив реабілітацію в Дива - Центрі. Мені там допомогли позбутися наркозалежності. Відмінний результат. Я став мислити і жити зовсім по іншому. Величезна подяка всім хлопцям з реабілітаційного центру.
|
|
| |
ЛізаЖ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мені допомогли повністю змінити своє життя в реабілітаційному центрі Діва - Центрі. Тепер я живу без фобій і залежностей. У мене немає більше ігроманії. Тепер я живу щасливо і вільно. Дякую всім хлопцям з центру, а особливо психологам. Ви найкращі.
|
|
| |
МаняГ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мені допомогли позбутися алкоголізму в реабілітаційному центрі Діва - Центр. Тут працюють чудові хлопці всі фахівці. Тепер я веду правильний спосіб життя і він мені подобається. Я стала займатися спортом. Я сильна і здорова людина. Велике спасибі всьому колективу Дива - Центру за допомогу і віру в результат.
|
|
| |
ГришаЛ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я дуже вдячний кожному фахівцю в реабілітаційному центрі Діва - Центр. Мені хлопці допомогли позбутися наркозалежності. Тепер я зовсім інша людина. Я став мислити, а головне жити по іншому. Величезна подяка всім за допомогу.
|
|
| |
ЛюдаА | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже хороший реабілітаційний центр Діва - Центр. Хлопці змогли позбавити мого чоловіка від алкоголізму. Велике спасибі всьому колективу Дива - Центру. Всі великі розумнички. Рекомендую звертатися в цей центр, вони найкращі.
|
|
| |
ЄгорЛ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Моє життя повністю змінилося на краще завдяки реабілітаційному центру Діва - Центр. Я перестав бути спайсозалежним. Велике спасибі психологам центру. Я став зовсім іншою людиною. Хлопці ви найкращі.
|
|
| |
БогданЯ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мене позбавили ігроманії в реабілітаційному центрі Діва - Центр. Я став вільною людиною без будь-яких фобій. Тепер я став щасливим. Величезна подяка і повага. Я рекомендую звертатися в реабілітаційний центр Діва - Центр.
|
|
| |
ЛадаК | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дійсно дуже хороший реабілітаційний центр. Там мені допомогли позбутися ігроманії. Жити стало набагато легше. До цього зверталася в інші центри, але безрезультатно.
|
|
| |
ІванФ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я ніяк не міг позбутися алкоголізму. Це була величезна проблема. Слава богу, що вчасно звернувся по допомогу в Діва-Центр. Психологи там - найкращі фахівці. Спасибі їм величезне.
|
|
| |
ГлашаК | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Хочу повести чоловіка алкоголіка в цей реабілітаційний центр Діва - Центр. Хлопці, будь ласка, напишіть, де він розташований. Заздалегідь дякую.
|
|
| |
ОляД | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Усе-таки правду говорили про Дива - Центр. Спасибі всім велике за відгук! Тепер хочу попросити у вас адресу і номер.
|
|
| |
БогданЯ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| ГлашаК, ОляД, із задоволенням надам вам усю необхідну інформацію. Діва - Центр знаходиться за адресою вул. Відважних 1/6. Директор Ігор Коваленко. Його номер телефону - 0976800008
|
|
| |