Реабілітація для наркоманів Одеса
|
|
ГалинаД | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Реабілітація для наркоманів Одеса
Моєму братові треба пройти реабілітацію в реабілітаційному центрі. Він наркозалежний. Якщо ви знаєте хороший центр, напишіть. Дякую.
|
|
| |
ЛеонідГ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені допомогли позбутися наркоманії в реабілітаційному центрі Діва. Там працюють найкращі фахівці. Тепер у мене почалося інше життя. Світле і щасливе без залежностей. Величезна подяка реабілітаційному центру Діва за нове життя.
|
|
| |
ДінкаЛ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я пройшла повний курс реабілітації від наркоманії в реабілітаційному центрі Діва. Я назавжди забула про наркотики. Тепер у мене нове і дуже хороше життя. Я вам рекомендую звернутися по допомогу в реабілітаційний центр Діва.
|
|
| |
ЗояГ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Моя сестра проходила повний курс реабілітації від наркоманії в реабілітаційному центрі Діва. Їй допомогли забути повністю про цю проблему. Вона стала зовсім іншою людиною. У неї з'явилися хороші друзі. Велике спасибі реабілітаційному центру Діва за допомогу. Ви найкращі.
|
|
| |
БодяГ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Найкращий реабілітаційний центр це Дива. Я там проходив реабілітацію від наркоманії. Тепер я колишній наркоман. Я став іншою людиною. Я вам рекомендую звернутися в реабілітаційний центр Діва за допомогою. Вони молодці.
|
|
| |
МаринаД | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Мій чоловік колишній наркоман. Йому допомогли забути про наркоманію в реабілітаційному центрі Діва. Він повністю змінився на краще після реабілітації. Він став займатися спортом і веде здоровий спосіб життя. Велике спасибі реабілітаційному центру Діва за нове життя.
|
|
| |
ДарьяШ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Після того, як я пройшла курс реабілітації в реабілітаційному центрі Діва, я повністю позбулася наркоманії. Я стала абсолютно іншою людиною. Тепер я живу без залежностей. І таке життя просто чудове. Я вам раджу звернутися в реабілітаційний центр Діва. Вони найкращі.
|
|
| |
МішаМ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я проходив повний курс реабілітації від спайсозалежності в реабілітаційному центрі Діва. Я назавжди забув про наркоманію. На даний момент я займаюся професійно спортом і веду здоровий спосіб життя. Величезна подяка всьому колективу реабілітаційного центру Діва за допомогу.
|
|
| |
ЛадкаЯ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Мій брат проходив реабілітацію в реабілітаційному центрі Діва. Там йому допомогли забути про наркоманію. У брата почалося нове і дуже хороше життя без наркотиків. Велике спасибі центру Діва за брата. Ви найкращі.
|
|
| |
ОляД | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я колишня наркозовисима. Я проходила курс реабілітації в реабілітаційному центрі Діва. Відмінний центр. У центрі працюють прекрасні психологи та інші хороші фахівці. Вони мені допомогли забути про наркотики. У мене почалося інше життя. Я дуже вдячна реабілітаційному центру Діва. Рекомендую.
|
|
| |
НазарЛ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Моя дружина пройшла повний курс реабілітації від наркоманії в реабілітаційному центрі Діва. Результат просто приголомшливий. Дружина змінилася повністю. Тепер вона веде здоровий спосіб життя і займається спортом. Велике спасибі реабілітаційному центру Діва.
|
|
| |
ГалинаД | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Велике всім спасибі за поради. Я відправлю брата на реабілітацію до реабілітаційного центру Діва. Хочу попросити вас написати номер телефону центру та адресу. Дякую, чекаю.
|
|
| |
ДінкаЛ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Реабілітаційний центр Діва знаходиться в місті Одесі на вулиці Відважних 1\6. Директор центру - Коваленко Ігор. Номер телефону 0976800008. Будь ласка, телефонуйте.
|
|
| |