Реабілітація для наркоманів Одеса вартість
|
|
ГришаЛ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Реабілітація для наркоманів Одеса вартість
Мені потрібно пройти реабілітацію в реабілітаційному центрі від наркоманії. Хотілося б потрапити в хороший і не дуже дорогий центр. Якщо ви знаєте такий реабілітаційний центр, напишіть.
|
|
| |
КатяЗ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я можу вам порадити звернутися в реабілітаційний центр Діва. Там проходив реабілітацію мій чоловік. Йому там допомогли забути про наркоманію. Це найкращий реабілітаційний центр. Центр працює на благодійній основі. Якщо у вас є можливість ви можете здати благодійні внески.
|
|
| |
ІванК | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Найкращий реабілітаційний центр це Дива. Я там особисто проходила повний курс реабілітації від наркоманії. Мені допомогли забути про цю жахливу проблему. Тепер у мене почалося інше життя. Дуже хороше і без залежності. Я вам рекомендую звернутися в реабілітаційний центр Діва. Ціни там за реабілітацію немає, ви можете пожертвувати скільки вважаєте за належне.
|
|
| |
МаняД | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Так, я хочу сказати, що справді реабілітаційний центр Діва працює на благодійній основі. Там проходив реабілітацію мій чоловік від наркоманії. Результат просто приголомшливий. Він позбувся повністю цієї залежності. Я вам рекомендую звернутися в реабілітаційний центр Діва. Вони найкращі.
|
|
| |
ЛюдаА | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я вам рекомендую звернутися в реабілітаційний центр Діва. Це найкращий реабілітаційний центр. Я назавжди позбулася наркоманії завдяки найкращим фахівцям центру. Там працюють чудові психологи. Мені допомогли вийти з депресії. Показали, що є інше життя. Я стала іншою людиною. Велике спасибі реабілітаційному центру Діва.
|
|
| |
ІванФ | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Хочу вам сказати, що реабілітаційний центр Діва працює на благодійній основі. Я особисто проходила реабілітацію в цьому реабілітаційному центрі від наркоманії. Я назавжди забула про цю проблему. У мене почалося інше життя. І це нове життя мені дуже подобається.
|
|
| |
ЛарисаГ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Вам потрібно звернутися до реабілітаційного центру Діва. Я там проходила повний курс реабілітації від наркоманії. Відмінний центр, працюють прекрасні фахівці. Я назавжди позбулася наркоманії. Тепер у мене нове і дуже хороше і щасливе життя. Реабілітаційний центр Діва працює на благодійній основі.
|
|
| |
ЛеонідаЛ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Моя сестра проходила повний курс реабілітації від наркоманії в реабілітаційному центрі Діва. Там їй допомогли забути про цю страшну проблему. Зараз у неї нове і дуже хороше життя. Величезна подяка реабілітаційному центру Діва за допомогу і нове життя. Ви дійсно найкращі.
|
|
| |
КорнійЛ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Реабілітаційний центр Діва працює на благодійній основі. Я це знаю точно. Я особисто проходила реабілітацію від наркоманії в цьому реабілітаційному центрі. Мені допомогли забути про наркоманію. Я почала життя з чистого аркуша. Тепер у мене все гаразд. Велике спасибі реабілітаційному центру Діва за величезну і неоціненну допомогу.
|
|
| |
ДашкаВ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Мій чоловік пройшов реабілітацію в реабілітаційному центрі Діва. Йому допомогли забути про наркотики. Тепер він нормальна людина. У нас почалося нове і дуже гарне сімейне життя. Чоловік веде здоровий спосіб життя. Величезна подяка реабілітаційному центру Діва. Ви найкращі. Спасибі.
|
|
| |
ДаринаЛ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Скажіть, будь ласка, де саме знаходиться реабілітаційний центр Діва. Потрібна їхня допомога моєму чоловікові. Напишіть якщо знаєте номер телефону. Дякую заздалегідь.
|
|
| |
ГришаЛ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Величезне всім спасибі. Я із задоволенням звернуся в реабілітаційний центр Діва. Дуже прошу вас написати мені адресу центру і номер телефону. Ще раз усім спасибі, ви мені дуже допомогли. Чекаю.
|
|
| |
ЛарисаГ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Нагадую, що реабілітаційний центр Діва працює на благодійній основі. Центр розташований у місті Одесі на вулиці Відважних 1\6. Директор центру - Ігор Коваленко. Телефон 0976800008. Звертайтеся.
|
|
| |