Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » МЕДИЦИНА, ЗДОРОВ'Я ТА КРАСА » Медицина в Одесі » Чому жителі Одеси не гинуть від СНІД-ВІЛу? (Чому жителі Одеси не гинуть від СНІД-ВІЛу?)
Чому жителі Одеси не гинуть від СНІД-ВІЛу?
Мандрівник Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 28
Репутація: 0
Статус: Offline
Одинадцять запитань щодо спід-віч-інфікування до кожної розсудливої людини.

ВІЛ-СНІД.
Загибель людства чи "ЛОХО "трон?


1. про що суперечка?

Прихильники СНІДу /синдрому набутого імунодефіциту/, як смертельно ЗАРАЗНОГО захворювання - "Чуми 20-21 століть", - стверджують, що СНІД-ВІЛ - типове інфекційне захворювання, яким "контактер" може заразитися і БЕЗ накладки на іншу інфекційну хворобу. І така інфікована людина може і заразити масу людей, і померти ТІЛЬКИ від ВІЛ /вірусу імунодефіциту людини/. "Заразність" СНІДу за "масовістю" і відносною ймовірністю можливості зараження ідентична, наприклад, гепатиту або холері.

Противники "хвороби, як хвороби" стверджують, що СНІД є СОСТАН ОРГАНІЗМУ, в який МОЖЕ ПОПАСТИ організм будь-якої людини ТІЛЬКИ під впливом чинників, які дестабілізують життєве існування людського організму /хронічні - недоїдання, наркоманія, алкоголізм, авітаміноз, захворювання; забруднення довкілля, у т. ч. на виробництві; можливо - нервові потрясіння і т. п./.
Власне від СНІДу заразитися НЕ МОЖЛИВО. Але СНІД-організм може НАБАГАТО ШВИДШЕ /за Теорією ймовірності/ заразитися РЕАЛЬНИМ ІНФЕКЦІЙНИМ захворюванням і передати цю хворобу, наприклад віспу, "контактеру". Імовірність же заразитися, наприклад,
сифілісом від просто хворого партнера або СНІД-патнера, зараженого сифілісом - однакова.
однакова, але СНІД, як стан організму, не передається партнеру.

2 Чому АРХІВАЖНО ДЛЯ ЛЮДИНИ вирішити цю суперечку?

А/. Тому, що якщо СНІД - смертельно-заразне інфекційне захворювання, на кшталт ХОЛЕРИ, то ставати елементарно страшно через практичну БЕЗДІЯННІСТЬ урядів країн Світу в останні два десятиліття, а саме життя на Землі ставати під питанням існування, бо епідемія СНІДу /яка на кшталт тотожна епідемії холери або віспи в середні віки, коли поголовно вимирали цілі держави/, і яка, за останніми даними, наприклад, покинутого ще 2007 року офіційного сайту Саратовського Спідінфцентру /посилання по Центру saidsnarod, вирує на Саратовщині /і в Росії/ безупинно четверте десятиліття. І сьогодні, ще здається ймовірним, що багатотисячні натовпи ВІЛ-інфікованих, пройшовши нестрункими колонами неприбраними вулицями повз
розграбованих магазинів Саратова, повільно, але вірно, просуваються до центру держави на попутних засобах механізованого просування, щоб загнати в труну /ВІЛ-інфікувати/ не тільки Росію, а й усю Європу, Азію і далі - через океани.

Б/. Тому, що якщо СНІД - НЕ ЗАРАЗНИЙ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ СТАН ЛЮДИНСЬКОГО ОРГАНІЗМУ, викликаний хронічним недоїданням, фізичними перевантаженнями, алкоголізмом, навколишнім середовищем тощо, то і п'яному їжачкові ясно, що:
- всі кошти, виділені у світі за 40 років на боротьбу з цією хворобою, ВИКРАЧЕНІ або РОЗЗВОРОВАНІ І ПРОДОВЖУЮТЬ ВИКРАЧУВАТИСЯ Даремно, бо виділити в пробірку "СНІД-СТАНОВ ЛЮДИНИ" неможливо!
За деякими експертними оцінками одна тільки Росія витратила за цей час на
боротьбу зі "СНІДом" близько ОДИН середньорічний БЮДЖЕТ. Чи уявляєте Ви,
на який рівень могла б піднятися медицина Росії за ці ГРОШИЩА, якби
витрачала їх на боротьбу з реальними хворобами?                             - -
За весь час боротьби зі СНІДом ЦЮ хворобу офіційно з дзвоном у дзвонах по всьому Світу "відкривали" /виділяли ВІРУС /ПІЛЬТОРИ десятка разів. І стільки ж разів /через рік-два/ з'являлися ОФІЦІЙНІ повідомлення про те, що лабораторні перевірки в інших країнах не
підтвердили ВІДКРИТТЯ. Останнє "нібито відкриття СНІДу" /пишу з лапками,- бо "надцате"/ зробили німець і два французи 4 роки тому. Але на сьогодні НІХТО не може навіть сказати, коли /ДАТУ/ і де /МІСТО, МІСЦЯ/ ж це відкриття відбулося? Які незалежні лабораторії і коли цей факт підтвердили? Коли і хто у Вашій країні проживання підтвердив це?
Ба більше, СПОВЕРШНО ОЧЕВИДНО, що ніхто й не збирається спростовувати сьогодні це
відкриття! Бо більшість країн світу на боротьбу зі СНІДом грошей практично вже не виділяє. А ДАРУНОМ ніхто спростовувати не буде - надто дорого ПЕРЕВІРКА САМА ВАЖЛИВА!..

ПИТАННЯ ДО ВСІХ.

3
Чи є дані, злиті з інтернету, доказом реальності наукових фактів щодо СНІД-інфікування?  Дані, взяті з інтернету, тільки ДОПОМОГАЮТЬ НАЙТИ офіційні документи, що підтверджують факти. Панове опоненти НЕ ТРИМАЛИ В РУКАХ жодного реального ОФІЦІЙНОГО документа, який хоча б побічно підтверджує ЗАРАЗНІСТЬ СНІДу!
Скажіть, той, хто читає ЦЕ, Ви особисто тримали в руках сучасний підручник медВНЗ, де
йдеться про ЗАРАЗНІСТЬ СНІДу? Може Ваші родичі, друзі, знайомі бачили
офіційний урядовий документ щодо ВІЛ?

4. Що треба робити, коли в селі, місті, районі, області виявлено епідемічну ситуацію?

У цьому випадку область /місцевість/ має бути оточена військами і нікого не повинні звідти випускати. Чи так це? Чи СНІД не заразний? Чи його вже не називають Чумою тисячоліття?  Чи Ви забули, що буквально торік-позаминулого року під час істерії щодо "пташиного грипу" один-два нібито "позитивних" тести закривали на карантин цілі райони й області, а в'їзд
туристів у цю країну категорично не рекомендувався? А скільки птиці побили
даремно? А тут до СНІДу така лояльність?
Мені зрозуміло одне, що в разі епідемії, і навіть не в разі епідемії, а просто в разі низки передбачуваних випадків інфекційного захворювання в районі, якщо район не блокувати, то захворіє за місяць уся країна і сусідні країни.

5. Чому державним чиновникам ВИГІДНО підтримати міф про СНІД?
Тому, що ХТОСЬ, із тих, хто повірив /а повинен був організувати за обов'язком СЛУЖБИ
перевірку/ в обман і "ініціював" шалені грошові вкладення в боротьбу з неіснуючими хворобами на вимогу НАРОДУ може не зносити голови. Тому народу треба дурити
голову.  Як, - та хіба мало як? Наприклад, видати ПОТРІБНУ інструкцію з проведення аналізу на ВІЛ інфекцію. Інструкцію БЛИЗКУ до інструкції зі звичайного аналізу Кріві. Дешево і сердито. Можна без додаткових коштів ЯКОБИ перевіряти всіх громадян країни.
Тому, панове опоненти, чиновникам і невигідно, щоб в інтернеті Ви знайшли дані про те, - хто, де і коли перевірив факт відкриття СНІДу, та й ніхто цього лабораторного дослідження щодо останнього ВІДКРИТТЯ СНІДу і не робив... Чи є інші /НЕ ІНТЕРНЕТНІ/ дані?

6. Скільки Ви особисто, той, хто читає ЦЕ, Ваші родичі, друзі по країні знаєте ВІЛ-інфікованих громадян, їхні адреси, прізвища? Коли, за останні 10-15 років, розмовляючи телефоном із родичем, згадувався СНІД: на кшталт - "А ти пам'ятаєш, Толяне, діда Івана - водовоза? Так? Так він нещодавно помер від "Віча". Наш "фелшер" секретно одному мені сказав... Як? Та ширявся з Петриком Сидоровим однією голкою, - ось і підхопив СНІДку..." СНІД - не нежить, обов'язково повідомлять, як і про холеру! Тільки не треба говорити про лікарську таємницю. Не треба. Таємниця була тільки за Берії, і то не завжди.

7. За даними ВІЛ-сайту Саратовської області в Росії зареєстровано тисячі і тисячі інфікованих живих дітей.
Які дитячі установи і школи вони відвідують?
Чи згодні, що разом зі здоровими їм бути не можна?
Назвіть номери та поштові адреси шкіл і ясел для інфікованих, які Ви особисто знаєте? Або Ваші родичі, друзі...?

8. Чи відвідували Ви будинки відпочинку, санаторії? Як там сьогодні вирішується ця проблема /нерозповсюдження СНІДу/. Усі меддокументи видаються на руки. Я їх прочитував повністю. Жодного натяку на перевірку на СНІД не було. Я приїхав до українського санаторію після обіду, зі мною реєструвалася громадянка Росії, яка прямо тут купувала путівку.
А обов'язковий аналіз крові нам зробили тільки наступного дня. До цього я її бачив на всіх загальних заходах. І себе теж бачив там же. І це - СИСТЕМА, а не поодинокий приклад. Чи українці просто дуби в медичних питаннях?
У ЗМІ за останні 20 років були позначені випадки ВІЛ-епідемій у санаторіях?
Тільки не кажіть що презервативи 100% гарантія.

9.Тридцять років тому всі держави світу ПРЯМО в бюджеті окремим пунктом показували витрати на боротьбу зі СНІДом. Цифри доходили до десятків мільярдів доларів.
Скільки у Вашій країні проживання виділено конкретно на боротьбу з цією хворобою поточного року, АЛЕ повідомте ОФІЦІЙНЕ ДЕРЖИТЛО, а не інтернет-дані?

10. За останні 10 - 15 років скільки разів Ви чули у виступі свого Президента, Прем'єра нагадування про боротьбу зі СНІДом? Чи це вже чума 21 століття? Чи вони не розуміють важливості?
Тридцять років тому на ДРУГОМУ МІСЦІ в тронній промові кожного Президента Світу було ЗОБОВ'ЯЗАННЯ ПО СНІДу / на першому місці зобов'язання служити народові і Богові /.
Можете назвати регулярну телепередачу на центральному телебаченні щодо боротьби зі СНІДом?

11. особисто Вам не підозріло те, що з 1979 року не можуть знайти РЕАЛЬНИХ ЛІКІВ ПРОТИ хвороби за таких величезних витрат?
А відповідь дуже проста. СНІДу, як ЗАРАЗНОЇ хвороби, - НЕ ІСНУЄ і його неможливо відкрити, тобто - ВИДІЛИТИ "впробірку" ВІРУС ІМУНОДЕФІЦИТУ, а тим більше знайти ЗАСОБ ЛІКУВАННЯ. так само і неможливо знайти чорну кішку в абсолютно темній кімнаті, коли її/кішки/ в кімнаті ОДНОЗНАЧНО НЕМАЄ!

Додано (05.09.2014, 10:01)
---------------------------------------------
Понад півтора року цю тему переглядають і аналізують жителі Одеси. Хочу
нагадати, що, будучи особисто прихильником твердження ПРО ВІДСУТНІСТЬ ВІЛ У ПРИРОДІ ВЗАГАЛІ, автор теми головним питанням виокремлює все ж таки подив - Є ВІЛ, АБО НЕМАЄ в природі?  - бо:

-якщо ВІЛ є в природі, - тогодержава ПРАКТИЧНО не вживає заходів щодо його знешкодження, прирікаючи НАСЕЛЕННЯ КРАЇНИ на смерть від чуми 21 століття;

- а якщо автор не помиляється і ВІЛ не існує, то І СЬОГОДНІ ПРОДОВЖУЮТЬ ВИДІЛЯТИСЯ державою та розкрадатися чималі КОШТІ НА НЕІСНУЧУ ХВОРОБУ, ЯКОЇ НЕ ІСНУЄ!!!

І те й інше є НОНСЕНС! Держава повинна з нашою з Вами допомогою
визначитися і або не виділяти коштів на боротьбу з ВІЛ взагалі, або вести
справжню боротьбу З ЧУМОЮ 21 СТОЛІТТЯ!
На сьогодні, очевидно, - що мої колеги по сайту підтримують автора теми в тому,
ЩО ВІЛа В ПРИРОДІ НЕМАЄ - бо заперечень немає!!! Дякую, колеги! Але як довести цю думку до Держави?
 
Одеський форум » МЕДИЦИНА, ЗДОРОВ'Я ТА КРАСА » Медицина в Одесі » Чому жителі Одеси не гинуть від СНІД-ВІЛу? (Чому жителі Одеси не гинуть від СНІД-ВІЛу?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: