Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Порадьте лора
Lugova Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня. Нещодавно переїхали сім'єю до Одеси. Порадьте, будь ласка, хорошу приватну клініку. Раніше жили в Києві, обслуговувалися в клініці Медіком, найчастіше в лор-відділенні medikom.ua. Оскільки в мене часті ангіни, відвідування цього відділення стало неминучим. Видалити гланди не можу, через погане згортання крові, як мені сказали лікарі. Якщо хто знає хорошу клініку, була б рада, якщо поділитеся посиланням.

Violetta_ Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
У приватну не зверталася. У мене після застуди кашель не зникав. Добре допомогли капсули Синорм. Мені їх порадила в аптеці. У складі є трави й натуральні олії. Пам'ятаю, що є навіть олії кори шишок сосни. Для дихальних шляхів це дуже корисно. У мене після прийому ліків почав відкашлюватися слиз. Стало набагато легше дихати. Зараз таких симптомів уже немає.

Файна Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Ми були у звичайній поліклініці, до приватної справа так і не дійшла - сподобалися лікарі в нашій районній лікарні. Крім ліків нам порадили придбати компресорний небулайзер гамма, який сприятливо впливає на дихальні шляхи. 
Використовуємо його під час загострення хвороби, завжди допомагає.

Gagaham Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Уже понад два роки відвідую Совецьку Анну Володимирівну, завжди дуже задоволена!!! Приймає в клініці Меділенд, проводить завжди дуже ретельно огляд і діагностику. Все вислухає, все підкаже. Прекрасний лікар, сміливо рекомендую!

Аннушка Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Йо, яка необережна реклама... Пацієнти нібито не зрозуміють!

Timoshka Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Дуже подобається лікар Рукін Євген Вікторович, неоціненна його робота, правда. Зміг вилікувати мене після багатьох спроб лікування гаймориту, призначивши мені набагато менше препаратів, ніж інші призначали, але ця схема лікування допомогла мені набагато швидше і я забула про гайморит! Думаю, це дійсно показник!

Flipper Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Буду мати на увазі, спасибі

Malboro Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
При лор-захворюваннях потрібно особливо себе берегти в холодну пору року, а в мінливу погоду особливо! А за перших симптомів хвороби одразу показуватися лікарю, щоб попередити погіршення здоров'я. Мені дуже комфортно і приємно відвідувати лора (хоч лікаря, але все ж таки) у клініці Меділенд Ситник Галину Юріївну, вона точно визначає чим нам допомогти, щоб не розхворітися, адже нежить це наше улюблене)) Але вона завжди знає чим нас лікувати!

Yactor Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Найкращий ЛОР той, хто поважає своїх пацієнтів і дуже уважно і відповідально ставиться до призначення лікування, щоб потім не довелося по колу лікуватися. Досвідченість, кваліфікація і людяність - ось що для мене першорядне. Ці риси я виявила у ЛОРа Совецька Ганна Володимирівна, спасибі їй за неодноразову допомогу і розуміння!

Lamina Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Потрібно й самому знати як лікувати хвороби застудні у дітей,

plaster Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий