Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Опухло коліно і болить
Юшкін Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий день. Рік тому мене збила машина, і я сильно пошкодив ногу. Мені поставили гіпс, і ніби як кістки зрослися. Але зараз нестерпно в мене болить коліно. Опухло, що ногу боляче згинати. Що це може бути?

Віоліна Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Може у вас виникло якесь запалення в колінному суглобі? Купіть розігрівальну мазь в аптеці, і робіть уколи диклофенаку, щоб знеболити. А взагалі, йдіть до лікаря за порадою.

Дрюлька Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Автор, я, звісно, не фахівець, але наполягаю зробити повторний рентген. Якщо у вас був складний перелом, значить була операція, і лікарі могли забути чужорідний предмет, роблячи її.

Малина Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Згодна з тим, що повторний рентген слід зробити обов'язково, щоб виключити різні утворення. Зазвичай, після переломів, кінцівки завжди чутливі до змін погоди, або можуть боліти без причини. А може у вас щось із мініском, чи зв'язками. Тоді вам слід звернутися в клініку, для того щоб провести артроскопію колінного суглоба.

ІринКа765 Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Не рекомендую купувати якісь мазі для самостійного лікування, оскільки це може приховати симптоми та ускладнити діагностику для лікаря. Запишіться на консультацію до травматолога або зверніться до лікаря, який робив операцію, оскільки причин для такого стану може бути безліч. Будьте здорові.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: