Мандрівник | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| "НАРІЗКА" № 2 ІЗ КИЇВСЬКОЇ ГАЗЕТИ "ФУТБОЛ".
Сам Марадона!
Наставник збірної Аргентини Марадона, під'їжджаючи до групи журналістів на своєму авто, випадково наїхав на ногу одному з фотографів, після чого... ще й обклав папараці за те те, що той лізе під колеса, потім відповів на кілька запитань журналістів і поїхав... Після чого вже фотограф опинився в епіцентрі уваги: тепер уже ВСІ, у т.ч. і десяток журналістів, які запізнилися на Марадону, знімали, як надають допомогу фотографу, який отримав забій! Ще б пак! "Йому наїхав на ногу САМ Марадона!" * * * * * Як не згадати легендарний випадок із бразильцем Леонідасом ще за часів апартеїду. Він теж у місті під час паркування у вечірній час випадково "перекинув" перехожого. Білого перехожого... І "цього негрилу /НЕУЗНАНОГО на початку в машині Леонідоса/, який нахабно сів за кермо і наїхав на білу людину" збуджений натовп просто зібрався лінчувати. Але... впізнали в ньому великого футболіста і з тріумфом пронесли вулицею на руках, а потерпілого - хіба що ногами не запинали! "Тварюка! Заважає нашому Леонідосу їздити вулицями!"
Це теж Футбол...
-...Сольний виступ місцевого ОМОНу з демократизаторами напереваги...
-...Град предметів було кинуто в наш гостьовий сектор частиною донецької публіки... Усі кинуті предмети було повернуто їхнім власникам...
Матч в Узбекистані.
У районі 70-ї хвилини стадіон почав дружно скандувати: "Суддя - "п і - - - - - с"! Суддя...". І, що характерно, без найменшого акценту!!!
Натовп.
На жаль, за відомого спрямованого впливу, у натовпі навіть нормальна і благополучна людина може на певний час перетворитися на СКОТИНУ...
Радість і... "редиска".
Футболісти "Харкова" /переможці/ разом із президентом Даниловим раділи, як молодша група дитсадка, а "Металіри", які програли, з усіх боків обклали суддю, намагаючись втовкмачити йому, який він все-таки РЕДИСКА...
Покупки в Європі. Луческу чудову статую взяв. Жіноча фігура без голови... з добре розвиненими органами дітонародження і вигодовування дітей...
Як перемогти в загальному заліку?
Напихали, блін, у програму Олімпійських Ігор ЛЄВИХ видів спорту, ...щоб американці побільше медалей узяли...
Мама не дасть в образу!
...Того суддю миттю ДИСКВАЛІФІКУВАЛИ... Захищає його тепер і наводить вагоме виправдання тільки рідна МАМА: - мовляв, сволота ви всі! А мій синочок ДЗВОНЯЄ МЕНІ /багато років/ щовечора, щоб я /ні про що/ не хвилювалася...
Італійський народний анекдот.
- Мені - форму "Ювентуса"! -А вам яку, - польового гравця, воротаря чи судді? "Майнц - 05" - у ПЕРШІЙ бундеслізі! Радість і гуляння в місті Клопп /голов. тренер/ охарактеризував коротко: "Коли я, нарешті, повернувся додому, син мене ледь упізнав..." Ах, ці дівчата /футболістки/ в трико! ...Жіночі цицьки, юні, не обвислі, не менші за другий номер - це завжди добре, це подобається всім, нехай навіть не всі в цьому зізнаються...
|
|
| |
Елая | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| А ставки хтось робить? У мене останнім часом не заходить на Фонбет(
|
|
| |
Валід | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Є альтернативний вхід на сайт, завдяки йому не складно обійти блокування. Я користуюся foninfo.net і тепер точно знаю як увійти на Фонбет. Скачав там плагіни для браузера і масу інших корисних додатків:
- FonWinClient - клієнтська програма для ставок на Fonbet - Мобільні додатки Fonbet (для Iphone і Android) - FonBet WebApp - Браузер, що дає змогу швидко і просто організувати доступ до сайту fonbet.com - FonBet WebApp Mobile - Оновлена версія мобільного додатку, яка дозволяє отримати доступ до повноцінної версії сайту Fonbet на будь-яких планшетних пристроях. - Плагіни для браузера - дозволяють працювати з сайтом Fonbet в обхід блокування
|
|
| |