Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Біговел
Партизан Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
А ви своїм дітям купували біговел? Дивлюся на дитячому майданчику і парком багато діток на такому транспорті катається.

Царевишна Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Зараз і біговели популярні, і самокати, як звичайні, так і модефіковані, з сидіннями і маленькі скейти. Але в моєї дитини були звичайні велосипеди.

Катманду Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Ми купили, але особливого ентузіазму в дитини не було на ньому кататися. Але бачачи, як катаються на ньому інші діти, то звісно просила купити.

Луналікая Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Мій син екстрімал з самого дитинства, як тільки почав ходити. Він у нас не ходив, а практично бігав. У нас було кілька біговелів. Спочатку дитячий триколісний, потім вже більш дорослий двоколісний. Їх купували тут але катався на біговелі в наколінниках. Відчуваю, що всі переживання у мене попереду, так як просить спортивний велосипед.

ludapos Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
А не всім дітям подобається такий транспорт Він підходить тільки дуже активним діткам, які люблять багато бігати, стрибати. Вони на цих беговелах дуже швидко пересуваються.

zozulya Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Купувала. Біговел підходить для різного віку і чудово тренує м'язи ніг дитини, допомагає вчитися тримати рівновагу. Потім простіше їздити на велосипеді. А ви просто цікавитеся чи хочете купити? А то в нас в Одесі є великий інтернет магазин дитячих товарів Там є біговели різних моделей.

АлісаКо Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
а я чула що від біговелів з'являється вальгус у дітей

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: