Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пов'язки на голову
Царевишна Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ура, у мене народилася принцеса! Я шалено хотіла дівчинку. Я так рада і щаслива, що народилася донька. Тепер чекаю не дочекаюся, коли виросте волосся, щоб заплітати косички, робити зачіски, зав'язувати хвостики. Розумію, що у всіх діток волосся росте по різному, але вже знайшла сайт з різними дитячими пов'язками на голову Навіть на ріденьке волосся можна буде вже одягати. Хочеться купити все й одразу. У вас теж була така ейфорія?

Меридіана Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Так, була, але мені більше хотілося одягати платтячка і спіднички. Купувала багато речей. Чоловік часом зупиняв, бачачи мої витрати. А ось до волосся я була менш байдужа.

Олівія Повідомлення # 3
одеський форум
Майор
Який гарний сайт. Я теж нещодавно стала мамою, доньці вже півроку. Поки ніяких пов'язок ще не купувала. Але дивлюся, що на сайті великий вибір і багато чого мені сподобалося. Додам його в закладки.

Луналікая Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Пощастило вам, дівчатка, що у вас доньки. У мене два пацани, а так хотілося дівчинку. Але є племінниця і я рада, коли вона у мене гостює. Тоді я відриваюся, в хорошому сенсі цього слова. Замовлю пару обідків і пов'язок, порадую племінницю.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: