Пов'язки на голову
|
|
Царевишна | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ура, у мене народилася принцеса! Я шалено хотіла дівчинку. Я так рада і щаслива, що народилася донька. Тепер чекаю не дочекаюся, коли виросте волосся, щоб заплітати косички, робити зачіски, зав'язувати хвостики. Розумію, що у всіх діток волосся росте по різному, але вже знайшла сайт з різними дитячими пов'язками на голову Навіть на ріденьке волосся можна буде вже одягати. Хочеться купити все й одразу. У вас теж була така ейфорія?
|
|
| |
Меридіана | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Так, була, але мені більше хотілося одягати платтячка і спіднички. Купувала багато речей. Чоловік часом зупиняв, бачачи мої витрати. А ось до волосся я була менш байдужа.
|
|
| |
Олівія | Повідомлення # 3 |
Майор
| Який гарний сайт. Я теж нещодавно стала мамою, доньці вже півроку. Поки ніяких пов'язок ще не купувала. Але дивлюся, що на сайті великий вибір і багато чого мені сподобалося. Додам його в закладки.
|
|
| |
Луналікая | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Пощастило вам, дівчатка, що у вас доньки. У мене два пацани, а так хотілося дівчинку. Але є племінниця і я рада, коли вона у мене гостює. Тоді я відриваюся, в хорошому сенсі цього слова. Замовлю пару обідків і пов'язок, порадую племінницю.
|
|
| |