Розлучення і дитина
|
|
vita-mosom | Повідомлення # 16 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дійсно ситуації бувають різні, батьки іноді розходяться мирно, а іноді й бачити одне одного не хочуть. Але потрібно розуміти, що дитина в цьому не винна. Їй тепер потрібно приділяти ще більше уваги. Як мамі, так і татові. І ніколи не говорити, що саме один із батьків у всьому винен, не потрібно налаштовувати проти.
|
|
| |
Mendes | Повідомлення # 17 |
Сержант
|
|
|
| |
Vest | Повідомлення # 18 |
Сержант
| іноді розлучення це найправильніший вихід, краще жити в тиші та спокої і бачити люблячих батьків окремо, ніж щодня спостерігати сварки та скандали.
|
|
| |
fexy | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| Доброго дня. Як бути: хочу розлучитися з дружиною і забрати дітей (7 і 4 роки) на проживання і виховання до мене. Але проблема: вона з дітьми в Україні, я в Росії в Севастополі (у мене 2 паспорти - України і Росії). До якого суду звертатися (українського чи російського), і як переконати суддю, що я буду кращим у плані виховання і забезпечення дітей? У мене великий автобізнес. Дружина не опікується дітьми, і не планує. Мені це не подобається. Чекаю на відповідь. Чим зможете мені допомогти?
|
|
| |
ALEKSEY27 | Повідомлення # 20 |
Сержант
| я знаю що якщо ваша дружина веде аморальний спосіб життя тільки тоді її можна позбавити материнських прав, або ж вона не в змозі утримувати дитину
|
|
| |
chichi-sila | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Уже не раз підходили до рубежу розлучення, але так і не зважилися ... через дітей. нехай виростуть спочатку, вони важливіші за нас у тисячу разів.
|
|
| |
luky11 | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| шкода що дітки таке переживають
|
|
| |
Odesit | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| Цитата fexy ( ) Доброго дня. Як бути: хочу розлучитися з дружиною і забрати дітей (7 і 4 роки) на проживання і виховання до мене. Але проблема: вона з дітьми в Україні, я в Росії в Севастополі (у мене 2 паспорти - України і Росії). До якого суду звертатися (українського чи російського), і як переконати суддю, що я буду кращим у плані виховання і забезпечення дітей? У мене великий автобізнес. Дружина не опікується дітьми, і не планує. Мені це не подобається. Чекаю на відповідь. Чим зможете мені допомогти? Звертатися я думаю до Українського суду потрібно. Тому що рішення ухвалене в Криму (як на окупованій території) на території України до уваги не візьмуть.
Але навряд чи у вас щось вийде. Забрати дітей у матері за українським законодавством майже не можливо. Єдиний шанс це домовитися мирно.
|
|
| |
Веллес | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| почитаю
|
|
| |
Olga902 | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| Добрий день, шукаю юриста з аліментів і зіткнулася з тим, що юридичних фірм дуже багато, а хто з них надійний зрозуміти складно. Допоможіть, будь ласка, хто стикався з цим, розкажіть, хто Вам допоміг. Дякую
|
|
| |
trello | Повідомлення # 26 |
Сержант
| краще адекватна мама, ніж сварки в сімї. я б порадила звернутись до психотерапевта з дитиною
|
|
| |