Подарунок мамі на новосілля
|
|
Юшкін | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Добрий день. Моя мама купила собі нову однокімнатну квартиру, і залишила нам із дружиною свою двушку. Зараз вона переїхала, навела порядки, і запрошує нас до себе, на новосілля. Хочеться мені їй щось подарувати, але не знаю, чим їй можна догодити?
|
|
| |
Віоліна | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Можете їй узяти гарний плед на ліжко, або постільну білизну. Зазвичай на такі витрати ніколи не вистачає грошей. А ваш подарунок якраз буде доречним.
|
|
| |
Дрюлька | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Може ви поговорите зі своєю дружиною, і вона вам щось порадить? Напевно, вона спілкується з вашою мамою на хазяйські теми, і, може, в неї щось спаде на думку.
|
|
| |
Малина | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Переїзд у нове житло, це як початок нового життя. Та й вам, автор, вона зробила шикарний подарунок, залишивши вам із дружиною квартиру. Подарунки краще дарувати корисні й потрібні, щоб вони стали в пригоді вашій мамі. Як варіант, можна їй щось вибрати з кухонного посуду.
|
|
| |
trello | Повідомлення # 5 |
Сержант
| спитайте в неї що б вона хотіла -мождиво вона дасть підказку
|
|
| |
katuha | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Подаруйте щось для домашнього побуту. Я б дарувала постільну білизну, вона ніколи не буде зайвою або хороші, якісні махрові рушники для всієї родини комплектом.
|
|
| |
kihres | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Складно щось радити.
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Ви самі маєте знати, чого немає у вашої мами. Найкраще подумати і подарувати щось із побутової техніки. Я своїй мамі дарувала пральну машинку Кенді Їй дуже сподобався подарунок. Мама скромна у мене, сама б ніколи не попросила такого подарунка, але я то бачила, як їй складно прати руками. У вашої мами є машинка пральна? Якраз відмінний подарунок на новосілля або виберіть в інтернет-магазині Цитрус іншу не менш важливу техніку, вибір тут великий.
|
|
| |