Ігри з дітками
|
|
Zazhygalka | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як ви граєте зі своїми дітками? Чим вони у вас люблять гратися? Чи прищеплюєте любов до творчості?
Додано (26.12.2016, 19:16) --------------------------------------------- Я, наприклад, дуже люблю грати з дітками конструктором, вирізати щось із паперу. Ще ліпити щось із пластиліну. Ось цікаві ідейки що можна зліпити.
|
|
| |
Корбан | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У мене вже дорослі діти, хлопчики десяти і дванадцяти років, з творчістю вони не дружать, а я й не наполягаю. Люблю конструювати разом із ними, постійно докуповуємо Дитячий конструктор LEGO Creator Expert я вважаю, що він розвиває не гірше за будь-яку творчість.
|
|
| |
Таніта | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| чудовий подарунок
|
|
| |
Ostina | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| у лего граємо так
|
|
| |
Zabavnaya | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Я накупила зараз різних іграшок настільних, типу монополії.
|
|
| |
Nata93 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Всім доброго часу доби, а мої племінниці здебільшого грають у різні ігри на комп'ютері, я знаю що вони дуже люблять різні аркади, тому коли вони приходять до мене в гості, я їм вмикаю такі ігри
|
|
| |
kubikbob | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Всім доброго часу доби! Я ось зі своїм сином любимо вечорами грати на телефоні в якісь ігри, раніше це були різні логічні ігри. Зараз підсіли на Zombiewood тут натовпи ходячих мерців, тобто зомбі. Є багато зброї. Кожна місія - це море драйву і жорстокості. Всім, кому подобаються ігри про зомбі і стрілялки, вперед, завантажуєте!
|
|
| |
Charoso | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Моя обожнює малювати і збирати різні види пірамідок
|
|
| |