Кольки у новонароджених
|
|
zeronimo | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| У перші 3 місяці життя дитини відбувається адаптація шлунково-кишкового тракту до нових позаутробних умов життя: формується ферментна система, мікрофлора кишківника, а також відділи нервової системи, що відповідають за роботу ШКТ. Таким чином дітки відчувають коліки - періодичні болі в животі, які зазвичай турбують понад 3 години на день (не обов'язково поспіль) і більше 3 разів на тиждень. Погіршують ситуацію ще різні чинники, як-от порушення техніки годування (коли дитина заковтує забагато повітря під час приймання їжі), недотримання мамою дієти, паління мами, що збільшує частоту появи та силу кольок у 2 рази, неправильний підбір суміші під час штучного вигодовування, надто густа суміш і т.д. Хочу поділитися корисною інформацією, як поліпшити життя дитині і собі.
|
|
| |
olesya455 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У нашого малятка страшні коліки були перший місяць життя, я просто на стелю лізла від безсилля. Так моторошно, коли не можеш нічим допомогти рідній кровиночці, а вона плаче і плаче. Ми замовляли багато ліків, але майже нічого не допомагало, через кілька годин вона знову починала плакати. Через місяць минув цей моторошний час, я була така щаслива.
|
|
| |
Victor070 | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Треба як слід розібратися з раціоном малюка, а також відновити мікрофлору кишківника.
|
|
| |
gallaxery | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У нас із малятком місяців до 3 були коліки, ми давали Колікід, а потім Мамалак у крапельках. Допомагало, а потім на радість вони і зовсім пройшли
|
|
| |