Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
М'ячі для футболу
Юшкін Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий день! Я тренер дитячої спортивної школи з футболу. До мене водять дітей різного віку, і я їх навчаю футболу. Наші м'ячі вже пристойно зносилися, і я хочу їх замінити на нові. Підкажіть, де я можу глянути м'ячі в різних розмірах, і, можливо, будуть якісь знижки, якщо я буду брати не один.

Шварц Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
У мене син теж ходить на заняття з футболу, вже кілька років, плануємо й надалі займатися. Для двору взяли йому непоганий м'яч фірми Найк, поки що тримається, і на вигляд гарний. Може вам варто придивитися до цього виробника?

Єгорівна Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
А чим вам не підходять звичайнісінькі футбольні м'ячі, що в них не так? Я завжди синові брала недорогі м'ячі для двору, нічого, грають діти, і не скаржаться.

Мішаня Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Автор, ви напевно самі розумієте, що для професійного заняття футболом потрібні спеціальні м'ячі, які підійдуть для кожного віку дитини. Приміром, якщо взяти фірму Найк, то в них враховується безліч чинників під час виробництва футбольних м'ячів. До того ж, при покупці, у них діють дисконтні знижки, проходять акції та розпродажі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: