Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мистецтво доньки
Andromeda Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Моя донька з самого маленького віку непогано малювала. А коли їй виповнилося вісім, вона попросилася в художню школу. Мені нічого не залишалося, як записати її туди. Тепер вона в мене малює. Але ось усі матеріали ми купуємо самостійно, а це не так вже й дешево. Але проблема полягає в тому, що саме тих матеріалів у звичайних магазинах не купиш. Підкажіть, де можна знайти товари для художників?

Даніслав Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Взагалі не розумію, навіщо такі гуртки. Невже вони в наш час можуть принести прибуток людині? Ну навчитися ваша дочка малювати, і що далі? Краще б відправили дитину на англійську.

Патриція Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Англійська це, звісно, добре, але малювання для загального розвитку ще нікому не заважало. Тим більше, що надалі вона може бути дизайнером, де це вміння їй дуже навіть стане в нагоді. Що стосується матеріалів, то їх можна купити в Одесі в магазині для художників Думаю, там ви знайдете все необхідне.

Іраклій Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
А я за те, що б дитина розвивалася в тому напрямку, в якому їй хочеться. Не думаю, що якщо дівчинка попросилася на малювання, то її треба було віддати на музику. Прислухайтеся до своїх дітей і тоді вони будуть задоволені.

Fenrizshura Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Ну не знаю, мені здається в будь-якому магазині канцтоварів є всі необхідні матеріали для малювання.

Moon Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
на аліекспресі все бюджетно можна все знайти

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: