Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Свічки запалювання
Веллес Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Є у мене ластівка Хендай акцент, зовсім новою купував. І ось питання у мене з'явилося. Бачу, що я наїздив уже більше, ніж 30 000 км пробігу, чи треба свічки запалювання міняти? Ви як би вчинили на моєму місці?

Кензо Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Поїдьте на СТО там вам допоможуть розв'язати питання, а то зараз, як порадять, що машину доведеться нову купувати. Дорого можуть поради обійтися, знаю з власного досвіду.

Веллес Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Та туди, тільки потрап. Пів машини розберуть, купу поломок знайдуть. Страшно звертатися зайвий раз до них. Це візит до зубного лікаря мені нагадує. Ми ж самі не можемо визначити на скільки вони дають правильні поради, ось так і виходить.

Кензо Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Ну це ви до таких майстрів зверталися. А треба їздити до перевірених. Ви у знайомих розпитайте, може, когось компетентного підкажуть. Без цього - ніяк зараз.

Веллес Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Щось усе мимо. Але ви маєте рацію, необхідно пошукати нормальних майстрів. А то не хочеться постійно зайвий час і гроші витрачати даремно. Ось і зараз зі свічками голову ламаю.

Кензо Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Справді, ви ж про свічки запалювання запитували. Я вже й забути встиг. Ну ви там майстра шукайте, хоч справа то не складна. Ви можете й самі спробувати поміняти. Може, хтось із родичів або друзів допоможе? Якщо все ж таки знадобиться, то, наприклад, ось тут пропоную купити свічки, якраз до вашої марки Хендай акцент тут Всього доброго!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: