Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Рушникосушка
Арбузов Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт. Я шукаю рушникосушку, але от не знаю яку саме вибрати. Асортимент досить великий, саме тому я не можу визначитися з вибором. Хтось знає, яку краще брати?

Аслан Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
У принципі можна взяти ось таку підлогову електричну рушникосушку Він досить простий у підключенні. Для цього вам знадобиться тільки розетка захищена від вологи. Вона компактна, і підійде навіть для маленьких ванних кімнат. Її вмикають тільки за необхідності, і таким чином вийде заощадити досить багато електроенергії

Арбузов Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Я навіть не замислювався про купівлю електричної рушникосушки. Мені пропонували водяну. Напевно не дарма я вирішив спершу уточнити всі деталі. Зараз я орендую квартиру, і такий варіант напевно мені підійде найбільше

Аслан Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
У такому випадку вам дійсно варто купувати електричну рушникосушку. Її можна буде легко забрати на іншу квартиру у випадку переїзду. А ось із водяною все буде набагато складніше.

Рік Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Ви впевнені, що вона вам дійсно потрібна? Багато хто нормально обходиться без рушникосушок. Таке придбання себе не окупить. Хоча не виключено, що я помиляюся.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: