Рушникосушка
|
|
Арбузов | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт. Я шукаю рушникосушку, але от не знаю яку саме вибрати. Асортимент досить великий, саме тому я не можу визначитися з вибором. Хтось знає, яку краще брати?
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| У принципі можна взяти ось таку підлогову електричну рушникосушку Він досить простий у підключенні. Для цього вам знадобиться тільки розетка захищена від вологи. Вона компактна, і підійде навіть для маленьких ванних кімнат. Її вмикають тільки за необхідності, і таким чином вийде заощадити досить багато електроенергії
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Я навіть не замислювався про купівлю електричної рушникосушки. Мені пропонували водяну. Напевно не дарма я вирішив спершу уточнити всі деталі. Зараз я орендую квартиру, і такий варіант напевно мені підійде найбільше
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| У такому випадку вам дійсно варто купувати електричну рушникосушку. Її можна буде легко забрати на іншу квартиру у випадку переїзду. А ось із водяною все буде набагато складніше.
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Ви впевнені, що вона вам дійсно потрібна? Багато хто нормально обходиться без рушникосушок. Таке придбання себе не окупить. Хоча не виключено, що я помиляюся.
|
|
| |