Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Фланці
Арбузов Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий день. Мені потрібно придбати фланці у великій кількості. Насамперед мене хвилює їхня якість виконання. Хтось знає, де їх зараз варто шукати? Допомога з цим питанням мені точно не зашкодить

Аслан Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Їхня якість має величезну роль. Вони призначені для з'єднання між собою труб. Такий тип з'єднання дозволить замінювати пошкоджені ділянки трубопроводу без особливих проблем. Вас цікавлять ось такі сталеві фланці?  Під час їхнього вибору потрібно враховувати робочий тиск. А коштують вони не так вже й багато

Арбузов Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Вельми непоганий варіант. Потрібно якнайшвидше їх придбати, я вже маю розпочинати роботу, а в мене ще навіть немає всіх необхідних матеріалів. Так бути не повинно, інакше постраждає моя репутація, а це вкрай не бажано

Аслан Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
З роботою затягувати не варто. Зате ви будете впевнені що не купили якісь підробки. Дійсно якісні фланці зараз не так вже й просто знайти. Вони мають бути виконані з відповідної сталі

Рік Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
А ви вже дивилися їх на ОЛХ? Там напевно ви зможете знайти все що потрібно. Більшість компаній сьогодні продають свою продукцію за допомогою дощок оголошень. Це дуже ефективний метод продажів

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: