Проект
|
|
Рік | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго всім вечора. Мені потрібно зробити проєкт майбутнього заміського будинку. І я шукаю компетентного фахівця в цій галузі діяльності. Мене цікавить до кого зараз варто звертатися в Одесі з такою справою?
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Вам можуть досить легко зробити архітектурний проект заміського будинку. І він буде гарантовано відповідати всім існуючим будівельним нормам. Ваш будинок точно буде унікальний. Таким чином отримати реалістично адаптувати свої фінансові можливості, до будівництва будинку. Жодних непередбачуваних витрат бути не повинно. Це можливо тільки за умови правильного проектування.
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Будівництво мені обійдеться і так не дешево, і можливість хоч приблизно розрахувати витрати мене дуже тішить. Хоча я про це і не замислювався. Головне що у мене тепер є ділянка під забудову. Тепер потрібно зробити проект, і буду потихеньку закуповувати матеріали
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| А я нещодавно закінчив будівництво будинку. Він вийшов не особливо великий, зате дуже затишний. Щоправда залишилося тільки ще вирішити питання з опаленням. Але це вже дрібниці, які не важко вирішуються
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| З будівництвом завжди багато клопоту. Чому ви не хочете купити вже готовий будинок? Навіть якщо і будуть якісь неузгодженості, то їх можна буде усунути. Але все ж це набагато простіше, ніж будувати будинок з нуля.
|
|
| |