Запчастини для мопеда
|
|
Арбузов | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт. Напевно не буду зволікати, і перейду відразу до справи. Мені доведеться зайнятися ремонтом мопеда, але ось тільки я не можу знайти потрібні запчастини. Хто знає, а в яку компанію можна звернутися з таким питанням?
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| А ви чули про інтернет-магазин MOTOFIX? Ви зможете придбати запчастини для будь-якої мототехніки без проблем. Для цього буде достатньо зайти на сайт, і вибрати цікаву для вас модель мопеда. Всі деталі сертифіковані. Як на мене, то зараз буде важко відшукати більш оптимальний варіант
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Про цей магазин я чую вперше. До цього моменту всі запчастини купував на ринку. Але зараз уже там практично нічого толком не знайдеш. Навіть не розумію чому так вийшло
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Та на ринках взагалі не потрібно купувати деталі. Ціни на них занадто завищують, та й асортимент не настільки великий. Я вже давно здійснюю такі покупки через інтернет
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Можете пошукати запчастини на розборках. Вартість вживаних запчастин буде набагато дешевшою, ніж нових. У нашій країні таких організацій просто сила-силенна.
|
|
| |
Kerac | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Не раджу купувати б/у запчастини! Тільки нові вам на них дадуть гарантію, а на б/в ні! Так що думайте що краще!
|
|
| |
Liliput | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Це вам на ринок залізний треба їхати
|
|
| |
серегА | Повідомлення # 8 |