Прикраси
|
|
ApouBac | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| А мені ось завжди було цікаво дізнатися якою прикрасою можна порадувати свою дівчину на день народження або інше важливе свято.
|
|
| |
Efola | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Та яким завгодно, аби це було дорого, всі жінки дуже сильно люблять гроші.
|
|
| |
NaoLazera | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Сучасні дівчата цінують своїх хлопців за винахідливість і вміння правильно підібрати золотий кулон. Це дуже популярна прикраса, яка має успіх серед наших прекрасних половин, оскільки дає їм змогу отримати чудові емоції, набути впевненості в собі.
|
|
| |
Allusik | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А у вашої дівчини вушка проколоті? Якщо так, то можна сережки красиві подарувати. Але взагалі краще разом такі речі вибирати
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Але тоді сюрпризу вже не буде, якщо разом вибирати прикрасу. Я тут нещодавно шукала ексклюзивні ювелірні вироби і ось таке намисто знайшла, з натурального каменю Перли дуже елегантно виглядає. Або можна дізнатися який у вашої дівчини камінь за гороскопом і подарувати прикрасу з нього
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| А мені здається, краще купити подарунковий сертифікат у якомусь ювелірному салоні на певну суму. І нехай ваша дівчина сама вибере там ту прикрасу, яка їй більше сподобається
|
|
| |
LulaMir | Повідомлення # 7 |
Сержант
| А я нещодавно шукала подарунок для сестри, теж з прикрас вибирала. І мені попалися на очі ось тут дуже класні Ось чесно зізнаюся, брошки ніколи чомусь не любила і не носила. Але ось ці побачила і мені захотілося самій купити собі одну з них, вони такі класні! Є морська тематика, космос, тварини, предмети різні, можна з професією пов'язати подарунок
|
|
| |