Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Прикраси
ApouBac Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
А мені ось завжди було цікаво дізнатися якою прикрасою можна порадувати свою дівчину на день народження або інше важливе свято.

Efola Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Та яким завгодно, аби це було дорого, всі жінки дуже сильно люблять гроші.

NaoLazera Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Сучасні дівчата цінують своїх хлопців за винахідливість і вміння правильно підібрати золотий кулон. Це дуже популярна прикраса, яка має успіх серед наших прекрасних половин, оскільки дає їм змогу отримати чудові емоції, набути впевненості в собі.

Allusik Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
А у вашої дівчини вушка проколоті? Якщо так, то можна сережки красиві подарувати. Але взагалі краще разом такі речі вибирати

Soniya Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Але тоді сюрпризу вже не буде, якщо разом вибирати прикрасу. Я тут нещодавно шукала ексклюзивні ювелірні вироби і ось таке намисто знайшла, з натурального каменю Перли дуже елегантно виглядає. Або можна дізнатися який у вашої дівчини камінь за гороскопом і подарувати прикрасу з нього

Лаки Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
А мені здається, краще купити подарунковий сертифікат у якомусь ювелірному салоні на певну суму. І нехай ваша дівчина сама вибере там ту прикрасу, яка їй більше сподобається

LulaMir Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
А я нещодавно шукала подарунок для сестри, теж з прикрас вибирала. І мені попалися на очі ось тут дуже класні Ось чесно зізнаюся, брошки ніколи чомусь не любила і не носила. Але ось ці побачила і мені захотілося самій купити собі одну з них, вони такі класні! Є морська тематика, космос, тварини, предмети різні, можна з професією пов'язати подарунок

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: