Що ви можете сказати про розумний будинок?
|
|
Рік | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт. Я зацікавився розумним будинком. Хотілося б облаштувати своє житло за сучасними канонами. От тільки не до кінця впевнений чи варто це робити. Тому хочу дізнатися, а що ви власне думаєте з цього приводу?
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Це чудова ідея. Комплектуючі для розумного будинку Xiaomi на даний момент користуються популярністю. Напевно це обумовлено їхньою якістю. Вони здатні значно спростити ваш побут. Напевно вам самому варто в усьому розібратися Такі витрати себе повністю виправдають, в цьому немає ніяких сумнівів...
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Ви мене переконали. Постараюся зробити все можливе, щоб здійснити цей проект у життя якомога швидше. Щоправда, доведеться багато чого переробити. Але така рутина того варта
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Тут ви маєте рацію, встановлення комплектуючих займе певний час. Зате в кінцевому результаті ви отримаєте житло, яке відповідає всім потребам сучасної людини
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Люди ви зараз серйозно? Та який вам сенс від такого розумного будинку? Хіба що збираєтеся перед друзями хвалитися. Не варто гнатися за технологіями. Так ви тільки розоритеся
|
|
| |
Mitezjede | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У наш час розумний будинок це як мінімум стримувальний фактор для різних грабіжників, вони сто разів подумають, а чи треба їм це! А для вас безпека!
|
|
| |