Хочу купити автомобіль
|
|
Арбузов | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт. Я хочу купити собі новий автомобіль. Але от тільки ціни зараз надзвичайно великі. Хто мені порадить, в яку компанію мені можна звернутися з приводу купівлі? В принципі у мене не так вже й багато коштів. Потрібен оптимальний варіант
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Ви можете замовити автомобіль з Америки. Для цього буде достатньо звернутися в ось цю компанію В принципі ви можете взяти як нове, так і підтримане авто. Таким чином ви зможете значно заощадити, оскільки у нас ціни набагато вищі. Всю рутину фахівці беруть на себе. вам потрібно буде тільки заплатити
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Такий варіант я навіть не розглядав. Але ж дійсно ціни набагато значно відрізняються. В принципі я зможу дозволити собі непоганий автомобіль. Не розумію чому зараз в Україні такі дорогі машини
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Минулого року я так само купив американський автомобіль. Зараз це більш раціонально. Щоправда я взяв підтриману. А різниця в ціні склала три тисячі
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Як на мене, то ви погано шукали. Просто потрібно постійно стежити за оновленнями. Таким чином цілком реально знайти нормальну пропозицію. Не варто поспішати
|
|
| |
Salllay | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Якщо купуватимете б/в автомобіль, то хоч масло змініть у двигуні навіть якщо вам продавець казатиме, що ось щойно зробив ТО, зазвичай із найдешевшої оливи і роблять!
|
|
| |
Versall | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Шкоду хочу... нову з салону
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| А я ніссан жук хочу. Але новий коштує дорого, у мене зараз немає таких грошей. Це тільки якщо бу брати. Для міста чудова машина, та й за місто на ній можна виїхати, вона досить висока. Ну або фольцваген гольф ще подобається
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| З Америки довго чекати доставку, це ж місяць-два, а то й три. Простіше з Європи пригнати машину. Ось я дивилася бу авто якраз на цьому агрегаторі оголошень Є класні пропозиції. І в нас на Україні можна подивитися що в наявності є. Зараз дійсно вигідніше купувати машину з Польщі, Литви, ціни набагато нижчі
|
|
| |
Karbon | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Навіщо в якусь компанію звертатися взагалі?
|
|
| |