Айфон для блогера
|
|
iframes | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Почав вести свій блог про схуднення, начебто навіть все непогано виходить, тільки ось якість зйомки на моєму телефоні мені дуже не подобається. Думаю оновити його на новий, як думаєте який краще для цього взяти?
|
|
| |
Marinochka_lirochka | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Самсунг випускають непогані смартфони, якщо хочете взяти великий смартфон, то можна вибрати с21, якщо хочете більш компактний, то Зет фолд відмінно для цього підійде. Або ви, можливо, хотіли щось з Епл вибрати?
|
|
| |
iframes | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Самсунг мені не так близький за духом, так би мовити. Більше подобається епл техніка, причому вся від годинників і до телебачення. Якщо можна порекомендуйте з цієї категорії топовий смартфон.
|
|
| |
Vafrukt | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Теж почала свій шлях блогера відносно недавно, точніше я майстер манікюру, а соціальні мережі веду для залучення клієнтів. Купила собі iPhone 13 Pro так як потрібно було робити якісні та деталізовані фотографії. Дуже рада покупці, так як після 8 айфона різниця відчувається дуже сильно, все швидко завантажується, монтується і заряджається. Думаю вам для свого блогу такий смартфон підійде ідеально, так як потрібно постійно сидіти в соціальних мережах, знімати і монтувати. За ціною звичайно він не всім підійде, але зате він швидко окупиться)
|
|
| |