Твердопаливний котел на 600 кВт
|
|
Арбузов | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт. Я хочу замовити твердопаливний котел на 600 кВт. І намагаюся розібратися з їх вибором, але безрезультатно. Хто мені скаже, якого бренду краще купувати котел? І в якій компанії мене не обдурять?
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Сьогодні твердопаливні котли на 600 кВт вам зможуть запропонувати в цій компаніїПропоноване обладнання є сертифікованим, і абсолютно безпечне для експлуатації. Можна використовувати різне паливо. Особливості конструкції дозволили максимально ефективно отримувати тепло з одного кубометра деревини, або вугілля
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Напевно мені краще не затягувати з усім цим, і днями спробувати хоч поспілкуватися з менеджерами. Дізнатися, як усе можна організувати. Поки що ваша пропозиція найоптимальніша.
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Однозначно вам варто поквапитися. Адже на його доставку ще час знадобиться. Та й монтаж не особливо простий. Якщо надумаєте робити замовлення, то вже завтра вам потрібно зателефонувати менеджерам. Не втрачайте даремно час
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| А ви хоч пробували консультувати з фахівцями? Потрібно бути впевненим, що такий котел буде рентабельним у вашій ситуації. Може не вийти його підключити. І доведеться заново робити систему опалення. А це справа не одного дня.
|
|
| |
Ininelill | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Знаю в Одесі теж одне велике приміщення з таким котлом, так там ще стоїть теплова завіса, щоб менше виходило тепла, оскільки рух там активний і за день може піти дофіга тепла в нікуди!
|
|
| |