Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Твердопаливний котел на 600 кВт
Арбузов Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт. Я хочу замовити твердопаливний котел на 600 кВт. І намагаюся розібратися з їх вибором, але безрезультатно. Хто мені скаже, якого бренду краще купувати котел? І в якій компанії мене не обдурять?

Аслан Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Сьогодні твердопаливні котли на 600 кВт вам зможуть запропонувати в цій компаніїПропоноване обладнання є сертифікованим, і абсолютно безпечне для експлуатації. Можна використовувати різне паливо. Особливості конструкції дозволили максимально ефективно отримувати тепло з одного кубометра деревини, або вугілля

Арбузов Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Напевно мені краще не затягувати з усім цим, і днями спробувати хоч поспілкуватися з менеджерами. Дізнатися, як усе можна організувати. Поки що ваша пропозиція найоптимальніша.

Аслан Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Однозначно вам варто поквапитися. Адже на його доставку ще час знадобиться. Та й монтаж не особливо простий. Якщо надумаєте робити замовлення, то вже завтра вам потрібно зателефонувати менеджерам. Не втрачайте даремно час

Рік Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
А ви хоч пробували консультувати з фахівцями? Потрібно бути впевненим, що такий котел буде рентабельним у вашій ситуації. Може не вийти його підключити. І доведеться заново робити систему опалення. А це справа не одного дня.

Ininelill Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Знаю в Одесі теж одне велике приміщення з таким котлом, так там ще стоїть теплова завіса, щоб менше виходило тепла, оскільки рух там активний і за день може піти дофіга тепла в нікуди!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: