Необхідний твердопаливний котел
|
|
Арбузов | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго дня. Я вирішив встановити твердопаливний котел. На даний момент це оптимальне рішення. Звідси запитання, а в якій компанії його буде краще замовити? І яку модель вибрати?
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| А як вам ось такі котли шахтного типу? В Україні їхньою реалізацією зараз займається компанія Тепломонтаж. В принципі їх асортимент просто величезний. Так що вийде без особливих зусиль підібрати підходящу модель для вашого житла. Поки що більш вигідну пропозицію мені ще не траплялося на очі
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Такі котли я раніше бачив, але от тільки не розглядав такий варіант. Напевно даремно. Їхні характеристики в принципі непогані. Може завтра спробую дізнатися всі подробиці у менеджерів цієї компанії
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Ви хоч розумієте скільки проблем у вас з'явиться з придбанням такого котла? Його потрібно буде підключити до системи опалення. А це досить складні зварювальні роботи
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Рік, без труднощів не обійтися. Але кінцевий результат повністю себе виправдає. Вийде значно скоротити свої витрати в опалювальний період. Тож не варто робити таких заяв
|
|
| |
Олівейро | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| А я вважаю газовий - оптимальне рішення.
|
|
| |